Felnőtt futball

Nem hozott gólt a majsai mérkőzésünk

Maczelka,hírösép,kiskunmajsa SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Mint azt a korábbi években is megtapasztalhattuk, a Kiskunmajsa csapatát sohasem lehet lebecsülni. Várakozásaink beigazolódtak, hiszen összességében egy kiegyenlített találkozón született igazságos, gólnélküli döntetlen. Csapatunk ezzel az eredménnyel megőrizte első helyét a tabellán és a Lakitelek elleni hazai mérkőzéssel be is biztosíthatja az őszi bajnoki címet, ehhez azonban győzelemre lesz szükség. A Lakitelek csapata az egyetlen, aki ellen idén vereséget szenvedtünk, szóval lesz miért visszavágni.
A találkozó 2022.11.26-án szombaton, 13 órakor keződik a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum új műfüves pályáján, amit gyakorlatilag ezzel a mérkőzéssel avatunk fel.

Kitl Zoltán értékelése

,,Egy alapvetően igazságos döntetlen született, több helyzetet alakított ki a hazai csapat, de nekünk voltak nagyobb ziccereink. Árnyalja a képet, hogy több vezér áldozattal is járt ez a mérkőzés, hiszen 4 (!) játékos is sérülés miatt hagyta el a pályát, annak ellenére, hogy kifejezetten sportszerű mérkőzés volt. A télies hideg és a műfű sajnos egyik csapatnak sem kedvezett e téren, de a mérkőzés előtt is elégedett lettem volna a döntetlennel. Ismét lehoztunk egy nagyon fontos idegenbeli mérkőzést kapott gól nélkül, ez mindenképpen pozitívum. A saját kezünkben a sorsunk, ha nyerünk az élen telelünk, de azt a lakiteleki egyesületet fogadjuk, aki egyedüli csapatként vert el bennünket a bajnokságban. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de bízok a csapategységben és a játékosok megfelelő mentalitásában."
 

Megyei II. Észak 13. forduló
2022.11.19 - 13:00
Kiskunmajsa Horváth István Sporttelep
KISKUNMAJSA - SC HÍRÖS-ÉP 0-0

A csapat tagjai: Farkas Soma, - Szász Attila, Török Ferenc, Kiss Benedek, Horváth János - Nagy Szabolcs, Marozsi Bence (Mécs 80’), Dani Tamás ( Háry 23’), - Parázs Zoltán (csk), Gréczi János( Bálind 65’), Maczelka Gábor
Csere: Kitl Zoltán, Háry Péter, Mécs Gergely, Andrásy Balázs, Bálind Ferenc, Horváth Tamás

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…