Felnőtt futball

Tavaly meggyűlt a bajunk a soltiakkal

felnőtt,hirosep,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A Bács megyei II. osztály északi csoportjában, a 9. forduló következik a hétvégén. Az SC HÍRÖS-ÉP csapata szombaton 14:30-tól várja az érdeklődőket a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban, ahol Solt legjobbjaival néznek majd farkas szemet.

Kitl Zoltán várakozásai a mérkőzés előtt

,,Nagyon fontos a hazai pályán való pontszerzés számunkra, a Solt felé bőven van törleszteni valónk, hiszen tavaly nem sikerült pontot szereznünk ellenük. Egy nagyon egységes és masszív csapat benyomását keltették, mi fiatalok vagyunk, a rutin hiányzott belőlünk az előző mérkőzéseken. Mindegyik találkozón meg volt a lehetőség a győzelemre is. Mindennap fejlődünk, haladunk előre, egy nagy csapat elleni győzelem átfordíthatna bennünket és adhatna egy olyan pluszt, ami az őszi szezon végéig lendületben tartana minket."
 

Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
2021.10.16 - 14:30
Bács-Kiskun Megyei II. Észak, 9. forduló
SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET - SOLTI FC

 

Van mit javítani, hiszen az előző fordulóban sima 4-1-es vereséget szenvedtünk a bajnokság egyik esélyesének számító Kerekegyháza otthonában:

,,Nehéz a sorsolásunk ezt el kell ismerni, az első három helyezett ellen szinte egymás után játszottunk idegenben. Az idei megyeII-es szezon jóvalta erősebb a tavalyinál és minden pontért duplán meg kell küzdeni. Továbbra sem vagyok csalódott, hiszen a mutatott játékunkra ezúttal sem lehet panasz, az első félidőben kifejezetten élvezetes mérkőzést játszottunk, ahol mi alakítottunk ki több helyzetet, viszont a rutintalanság számlájára írandó, hogy ismét 4-5 ziccerből nem sikerült higgadtnak maradni a kapu előtt. A Kerek a második félidőben felőrült bennünket, hiszen a helyzeteit sokkal nagyobb arányban váltotta gólokra. Pechünk volt, mivel egy véleményes büntető és gól szituációból még nem is értünk vissza, már kezdhettünk is újra közepet. A tudással és az akarattal nincs probléma, dolgoznunk kell tovább alázattal és akkor megfordul a játék menete. A góléhség most a legnagyobb fejlesztendő terület."

Kerekegyháza Borbás Gáspár Sporttelep 
2021.10.09 - 15:00
Bács-Kiskun Megyei II. Észak
Kerekegyházi SE SC Hírös-ÉP 4-1 (1-0)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton- Horváth Tamás(Prikidánovics 64’), Kiss Benedek, Forgó János, Szász Attila - Bálind Ferenc, Parázs Benedek, Dani Tamás(Kitl 78’), Horváth Zalán-  Utais Ferenc, Pánczél István

Gól: Parázs

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…