Felnőtt futball

Nem sikerült fentebb zárkóznunk a Nyárlőrincre

hirosep,felnőtt,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk lőtávolon belül maradt a tavaszi szezonra, a dobogós helyezések megszerzésében folytatott küzdelemben. Bár a szezon egyik legjobb játékát mutatta ismét csapatunk, az eredményességben ez megintcsak nem tudott teljesen megmutatkozni, így 2-2-es döntetlennel végződött a Nyárlőrinc elleni összecsapásunk. Ezzel a tabella közepén, az 5. helyen fogunk telelni.

Kitl Zoltán edző

,,A mérkőzés végén kissé keserű volt számunkra az eredmény, hiszen helyzeteinket sorra dolgoztuk ki. Ez egy ilyen meccs volt, de a szép támadójátékunknak mindenki elégedetten tapsolhatott, aki kilátogatott. Nagyon örülök, hogy ez nem egy bravúr eredmény, hanem egy tudatos attraktív támadójáték eredménye.
Egyre jobban megy a játék a csapatnak, alig várjuk a folytatást és szerintem a dobogó megszerzése is reális cél lehet. A félév során mindenképpen szeretnék erősíteni egy vérbeli csatárral, aki felteszi ezeken a mérkőzéseken az i-re a pontot, valamint a védelem megerősítése is a kitűzött célok között szerepel. Szeretnénk több mérkőzést lehozni kapott gól nélkül, a gólarányunkat még több lőtt góllal javítani, illetve a következő félévre minimum 6 győzelem az elvárás."
 
Bács-Kiskun Megyei II. Észak
11. forduló, 2021.10.30. 14:30 óra
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - Nyárlőrinci LSC 2-2 (2-2)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton – Dr. Kövecs Máté (Kiss46’), Forgó János , Szász Attila – Bálind Ferenc, Parázs Benedek, Laczkó Dávid, Dani Tamás, Horváth Zalán (Prikidánovics 63’), Pánczél István, Szabó Tamás

Csere: Hajnal Donát, Gláz Tamás, Gonda Zsolt, Prikidánovics Márk, Kiss Benedek,  Kitl Zoltán

Gól: Parázs 2

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…