Felnőtt futball

Elindult a győzelmek útján Kitl Zoltán csapata

kitl,hirosep,felnőtt,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Megye II.

Meggyőző, jó játékot mutatva győzedelmeskedett felnőtt csapatunk a Megyei másodosztály északi csoportjának 6. fordulójában.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Az első félidőben szinte hibátlanul játszottunk, élveztük a játékot, szemre tetszetős akciókat vezettünk és végre meg tudtuk valósítani a taktikai utasításokat is. Szervezetten és egységesen futballoztunk, az új igazolásoknak is sikerült megtalálni a helyét és egy nagyszerű első félidőt követően el is döntöttük a meccset. A második játékrészben kissé kiengedtünk érthető módon, de eddig ez volt a szezon leghatékonyabb mérkőzése számunkra. Csak gratulálni tudok, mert igazi csapatként működtünk. Önbizalom növelő volt ez a mérkőzés, de nem állhatunk meg. Hétvégén egy nagyon masszív és lendületes Kiskunmajsához látogatunk, fejben már erre a találkozóra kell készülnünk és mindenképpen a pontszerzés lebeg a szemünk előtt. A tabellán is szeretnénk feljebb lépni, így még keményebben kell dolgoznunk és ugyanezt a játékfelfogást tovább vinni a bajnokság hátralévő meccseire."

Bács-Kiskun Megyei II. Észak
6. forduló, 2021.09.25
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - Kunszállás SE 5-1 (3-0)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton- Dr. Kövecs Máté, Forgó János (csk), Szász Attila, Kiss Benedek- Horváth Zalán, Laczkó Dávid, Parázs Benedek, Bálind Ferenc- Utasi Ferenc, Pánczél István

Gól: Parázs 2, Horváth, Szász, Pánczél

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…