Felnőtt futball

Igazolta a jó felkészülést felnőtt csapatunk

megye2,felnőtt,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A nyáron megerősített Megye II-es csapatunk jól kezdte a szezont és magabiztos győzelmeet aratott a Kiskunfélegyháza csapatával szemben.

Kitl Zoltán játékos értékelése

,,Alapvetően egy sikeres felkészülést tudhatunk magunk mögött, szerencsére a keret is mélyebb, így igyekszünk folyamatosan rotálni a csapatot, hogy fenntartsuk a kellő motivációt, valamint azt is számításba kell vennünk, hogy idén sokkal több mérkőzést kell játszanunk. Minden mérkőzésre egy 16 fős kerettel szeretnénk elutazni, a kimaradóknak, pedig szintén játéklehetőséget biztosítani a megye III-as csapatban, ezáltal mindenki egyforma terhelést kap és meccsben marad hétről-hétre. Idén is cél, ahogy immáron 3 éve folyamatosan, az ifista játékosok beépítese a csapatba, ezért törekszünk arra is, hogy minden mérkőzésen legalább egy U19-es játékos pályára lépjen.
A mérkőzéssel kapcsolatban, az első félidőben kimondottan rosszul fociztunk és taktikailag nagyon fegyelmezetlen volt a csapat. A második félidőben, viszont más tempót vett mindenki, büntetőt védett a kapusunk , a csatáraink dupláztak, a védőink is hatékonyak voltak elöl, a cserék is jól szálltak be és tudtak lendíteni a játékon. A végére erőnlétileg az ellenfél fölé nőttünk és ebben láttam a győzelmünk fő okát."

SC HÍRÖS-ÉP – Kiskunfélegyháza II. 7-0 (1-0)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton,- Mécs Gergely (Gláz 75’), Kiss Benedek, Marozsi Bence (Dr. Kövecs 75’), - Bálind Ferenc (Horváth 46’), Dani Tamás, Parázs Benedek (csk), Szász Attila,- Gréczi Gábor, Pánczél István (Laczkó 75’), Háry Péter (Kitl 75’)
Csere: Dr. Kövecs Máté, Kitl Zoltán, Laczkó Dávid, Gláz Tamás, Horváth Zalán
Gól: Parázs 2, Gréczi 2, Mécs, Dani, Háry

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…