Felnőtt futball

Edzőmeccsen győztük le az Akasztó második csapatát

hirosep,felnőtt,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Igyekeztem összeállítani úgy a felkészülési programot, hogy több régió csapataival is találkozzunk.
A két hazai edzőmérkőzés után, most két idegenbeli túra következik. Az akasztói vezetőséggel nagyon jó a kapcsolatunk, így örömmel láttak vendégül bennünket.
A kettes csapatuk vezeti a megye 3- as bajnokságot, így egy nehéz mérkőzésre számítottam.
Az új játékstílust és taktikát egyre jobban kezdi érezni a csapat, noha sok volt most is a hiányzó, érzésem szerint az új rendszer kezd egyre olajozottabban működni.
Sok időnk már nincs, hiszen a felkészülés utolsó hetébe léptünk, itt már a frissítésé a főszerep. Utolsó edzőpartnerünk a Lakitelek lesz, utána pedig a Csólyospálost fogadjuk hazai környezetben. A bajnokságban a reális elvárás körülbelül 6 győzelem, így a támadójátékra helyeztük a hangsúlyt. Az átigazolási szezont lezárult, a keretünk teljes, nagy játékosmozgásról nem tudok beszámolni, így az összeszokottság az egyik legnagyobb fegyverünk lehet, amit a mai játéknapon is tökéletesen tudtunk kamatoztatni."

Felkészülési mérkőzés

Akasztó FC II. - SC Hírös-ÉP 2-7

Csapat tagjai: Andrássy Balázs - Dr.Kövecs Máté, Kiss Benedek, Horváth Tamás - Kecskés Milán, Kitl Zoltán, Pánczél István, Bálind Ferenc, Szász Attila - Háry Péter, Rákóczi János

Gól: Kiss 2, Szász, Bálind, Háry, Rákóczi, Kecskés

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…