Felnőtt futball

Lakiteleket idén már biztos, hogy nem sikerült bevenni

megye2,kitl,lakitelek SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A megye II. észak 21. fordulójában, ahhoz a Lakitelekhez látogattunk, amelyiktől idén már egyszer vereséget szenvedtünk idegenben. Nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy sikerült legyőznie csapatunkat, ők viszont közéjük tartoztak. A meccs külön pikantériáját is adta, hogy a közelmúltban találkozott a két csapat a kupában is, ahol 4-1 arányban sikerült továbbmennünk.
Ezúttal sem alakult rosszul a meccs, hiszen kétszer is sikerült vezetnünk Dani Tomi és Kiss Beni találataival. Sajnos ezen a napon ez nem volt elég, hiszen a Lakitelek egy hajrában szerzett góllal egyenlíteni tudott és már nem maradt időnk a válaszra. Csapatunk továbbra is vezeti a tabellát, 3 ponttal, 6 fordulóval a vége előtt.

Kitl Zoltán értékelése

,,Csalódottak vagyunk, mert az utolsó percekben kaptuk az egyenlítő gólt. Szerettünk volna nyerni, de nem volt meg az az átütő erő a csapatban, ami egy idegenbeli győzelemhez szükséges.
A rajtunk kívül álló dolgokkal túl sokat foglalkoztunk, azon kell változtatnunk, amin tudunk. Nem szabad leragadnunk, hiszen a bajnokság megy tovább, ráadásul szerdán a kupában is helyt kell állnunk. Összességében higgadtabban kell kezelnünk bizonyos szituációkat és minden energiánkat a játékra kell összpontosítanunk. Természetesen vannak sérültjeink, ahogy mindenki másnak is , ez a bajnokság ezen periódusának vele járja nekünk megoldásokat kell találnunk nem pedig kifogásokat, ha elöl szeretnénk maradni a végelszámolásban is."
 

Megyei II. Észak 21. forduló
2023.04.15 - 15:00
Lakitelek, Lakitelek Sporttelep
LAKITELEKI TE - SC HÍRÖS-ÉP 2-2

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, - Horváth Tamás(Marozsi 53’), Kiss Benedek, Horváth Zalán, Dr. Kövecs Máté, - Dani Tamás, Maczelka Gábor(Kitl 78’), Mécs Gergely, - Pánczél István(Balog 46’), Szakter Máté(65’), Parázs Benedek (csk)

Csere: Andrásy Balázs, Kitl Zoltán, Marozsi Gábor, Balog Ferenc, Gréczi Gábor
Gól: Dani, Kiss

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…