Felnőtt futball

Magabiztos hazai győzelem az Izsák ellen

hirosep,izsak,megyei, SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A sereghajtó Izsák SSE csapata látogatott a Műkertvárosi Sportcentrumba a hétvégén. A nehézségekkel küzdő vendég együttes becsületesen kiállt a mérkőzésre, a mieink pedig az erőviszonyoknak megfelelően magabiztosan nyertek.
Parázs 4 gólt is szerzett, amellyel már 19 találatnál jár a szezonban, ezzel a góllövőlista élén áll!

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Első körben szeretnék gratulálni az ellenfélnek, hogy végig viszik az egész évet létszámhiány nélkül, az eredmények ellenére is. A mérkőzéssel kapcsolatban annyi, hogy az első félidőben nem játszottunk túl jól, lassúak, kissé motiválatlanok voltunk, de a félidőben rendeztük a sorokat. A második 45 percben már próbáltunk focizni, a talajon tartottuk a labdát és szép támadásokat is vezettünk.
A nyárlőrinci derbi még hátra van, a második félidei játékra lesz szükség a pontszerzéshez. A góllövő lista első helyét mi adjuk, Parázs Benedek személyében, bízom benne, hogy folytatja még a gólgyártást a következő meccsen és szezonban is nálunk."
 

MEGYEI II. ÉSZAK 21. forduló
2022.05.07 - 17:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP – IZSÁKI SSE 8-2 (3-1)

A csapat tagjai: Molnár Dominik – Dr. Kövecs Máté(csk), Szász Attila, Kiss Benedek, Horváth Tamás – Parázs Benedek, Dani Tamás, Utasi Ferenc, Bálind Ferenc - Pánczél István, Prikidánovics Márk
Csere: Ronkó Zsolt, Kitl Zoltán, Rákóczi János
Gól: Parázs 4, Ronkó, Prikidánovics, Pánczél, Szász

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…