Felnőtt futball

1 hét alatt 3 győzelmet szerzett csapatunk

megyei,csólyos,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A solti döntetlen óta rendezte sorait a megye II-es csapatunk és megtalálta a góllövő cipőjét.
Múlt hét szerdán, a magyar kupa első fordulójában vette sikeresen az akadályt egyesületünk és lépte túl a vendéglátó Helvéciát egy 0-7-es eredménnyel, majd a hétvégén a bajnokság 4. fordulójában az egyik nagy riválisát, a Kiskunmajsai FC -t múlta felül egy 5-1-es végeredménnyel. Ezután következett egy elhalasztott hétközi forduló, a mindig kellemetlen ellenfélnek bizonyuló  Csólyospálos ellen, idegenben.

Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol elsősorban az eredménnyel vagyok elégedett, nem pedig a mutatott játékkal. Látszódik a fáradtság a srácokon, hiszen nem vagyunk hozzá szokva a szerda-szombat sorozatterheléshez. Hétvégén ismét bajnoki, majd szerdán kupa és szombaton újra bajnoki. Sajnos egy játékosunk már le is sérült, Bálind Ferencnek ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk és várjuk vissza a csapatba! Igyekszünk a lehetőségekhez mérten a lehető legjobban rotálni a csapatot, hogy meg tudjuk tartani a frissességünket és a győzni akarásunkat. Idegenben játszottunk, ilyenkor mindig nehéz a lehető legjobb játékot mutatni, vasárnap Lakitelekre látogatunk, szerdán Bugacra. Mindkét mérkőzésen szeretnénk mi dominálni és minden lehetőséget megragadni a gólszerzésre és a győzelemre és ehhez mindenkire szükség van a csapatból."
 

Megyei II. Észak 2. forduló
2022.09.21 - 16:00
Csólyospálos, Csólyospálos Sporttelep

Csólyospálos - SC Hírös-ÉP 2-3 (1-2)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton – Marozsi Gábor(Horváth 62’), Kiss Benedek, Dr. Kövecs Máté,- Török Krisztián(Kitl 88’), Horváth Zalán, Dani Tamás, Bálind Ferenc (Háry 25’), Parázs Benedek(csk), - Gréczi Gábor(Pánczél 62’), Maczelka Gábor

Csere: Háry Péter, Pánczél István, Horváth Tamás, Kitl Zotlán

Gól: Parázs (b), Gréczi, Maczelka

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…