Felnőtt futball

Nem sikerült pontot rabolnunk idegenben

hirosep,solt,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A Solt FC a dobogóért küzd a hajrában, ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek ellenünk hazai környezetben. Az első félidőben már három góllal vezettek, így gyakorlatilag eldőlni látszott a mérkőzés. Már négy góllal is vezettek, amikor Bálind megszerezte a meccs végén a becsület gólunkat.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Nagyon nehéz mérkőzés volt, rengeteg sérültünk és eltiltottunk volt, akiket nélkülözni kellett egy jó ellenfél ellen. Az agresszív soltiak játéka nem feküdt nekünk, elkerülhető gólokat kaptunk. 15 perc alatt kaptunk három gólt az első félidő végén, amit mentálisan nem tudtunk feldolgozni. Idegenbeli mérkőzéseken is meg kell tanulnunk helyén kezelni ezeket a szituációkat. Fejlődő képes csapat vagyunk, tanulunk a hibáinkból és már fél szemmel a következő szezonra is figyelünk. A cél egy egységes motivált csapat felállítása, akik az ilyen idegenbeli mérkőzéseken is képesek a győzelemre. A csapat alapja véleményem szerint jó, de szükség lesz erősítésekre."

MEGYEI II. ÉSZAK 20. forduló
2022.04.30 - 17:00
Solt, Solt Sporttelep

Solti FC – SC HÍRÖS-ÉP 4-1 (3-0)

Csapat tagjai: Farkas Gaszton - Dr. Kövecs Máté (csk), Prikidánovics Márk, Gláz Tamás (Kitl 75’) - Horváth Zalán, Parázs Benedek, Pánczél István, Bálind Ferenc - Utasi Ferenc (Dani 45’), Rákóczi János, Háry Péter
Csere: Dani Tamás, Kitl Zoltán
Gól: Bálind 88’

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…