Felnőtt futball

Gréczi és Parázs is duplázni tudott

megye,kitl,gréczi,parázs,kerekegyháza SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk szombati győzelmével a legtöbb rúgott góllal és a legjobb gólkülönbséggel 2. helyen áll a megyei másodosztály pontvadászatában. 24 lőtt gólunkból 14-et Gréczi Gábor és Parázs Benedek vállalt magára, akik hármas holtversenyben vezetik a bajnokság góllővőlistáját, 7 találattal. 

Kitl Zoltán értékelése

,,A szezon során talán most játszottunk a legjobban, tökéletes forgatókönyv volt a mai, megszereztük a vezetést a szünet előtt, gyorsan gólt szereztünk a második félidő elején és sikerült lezárnunk a mérkőzést gyakorlatilag egy óra alatt. A cserék jól szálltak be, egységesek voltunk, taktikailag fegyelmezettek és motiváltak. Hazai pályán ezt a mentalitást kell mindig képviselnünk és akkor el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Gratulálok a csapatnak a hétvégi teljesítményhez!"
 

Megyei II. Észak 6. forduló
2022.10.01 - 15:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Kerekegyháza 6-1

A csapat tagjai: Farkas Gaszton- Horváth Tamás (Nagy 46’), Marozsi Gábor (csk), Kiss Benedek, Mécs Gergely (Dr. Kövecs),- Török Krisztián (Parázs 46’), Dani Tamás ( Kitl 70’), Horváth Zalán, Szász Attila, Maczelka Gábor (Pánczél 67’), - Gréczi Gábor
Csere: Dr. Kövecs Máté, Nagy Szabolcs, Pánczél István, Parázs Benedek, Kitl Zoltán
Gól: Gréczi 2, Parázs 2, Pánczél, Szász

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…