Felnőtt futball

Hazai pályán 11 gólt szerezve sikerült győzni a Kunszállás ellen

megye2,kunszállás,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk egy nagyon nehéz sorozat után fogadta a hétvégén a Kunszállást, akitől legutóbb vereséget szenvedett idegenben. Picit foghíjasan, de annál motiváltabban léptünk pályára, ahol egy pillanatig nem volt kérdés, melyik csapat a jobb az adott napon.
Hamar a kezünkbe vettük az irányítást és gyakorlatilag 10 percet alatt el is dőlt a játék lényegi része. Ezután ötletesen, nagy kedvvel fociztunk, aminek az eredménye egy nagy arányú győzelem lett. A jó egyéni teljesítmények mellett Balogh Ferenc 5 gólig jutott, míg Maczelka Gábor mesterhármast ért el.

Kitl Zoltán értékelése

,,Több frontos háborút vívtunk, hiszen az ünnepekre való tekintettel egy napon játszott az ifi és a megye 3-as csapatunk is ráadásul idegenben. Megpróbáltuk a lehető legigazságosabban elosztani a létszámokat, hogy mindenki egyforma játéklehetőséget kapjon. Szerencsére jól jöttünk ki a dologból, hiszen 3 csapatunkból kettő is több gólos győzelmet aratott.
A kunszállási mérkőzéssel kapcsolatban, a nagyobb arányú győzelemre nagy szükség volt, mert továbbra is nyitott a bajnokság és a végelszámolásban ez is számításba jöhet. Sajnálom, hogy nem sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést, de mindig van hova fejlődni. A következő részcélunk, hogy ezt a jó formánkat és ezt a hatékony támadófocinkat minél tovább megtartsuk. Gratulálok a csapatnak, ha ilyen mentalitással lépünk pályára, akkor élvezni tudjuk a maradék 7 mérkőzést is. A kunszállási 5-3-as vereség és a mostani 11-1 között pontosan egy hónap telt el, sokat dolgoztunk azon, hogy mentálisan erősebb legyen a csapat, jó volt viszont látni ezt a pályán, hogy a játékosok nyitottak és fejlődőképesek az eredményes és látványos foci érdekében."

Megyei II. Észak 20. forduló
2023.04.08 - 16:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KUNSZÁLLÁS SE 11-1

SC Hírös-Ép: Farkas – Szász, Kiss B., Marozsi, Balog, Pánczél, Parázs (Kitl 87.), Szakter, Gréczi, Horváth Z., Maczelka.
Kunszállás: Dobos – Nagy R., Ficsór, Hatvani, Kása, Kertész Á., Jókai, Páli, Agárdi, Kuklis (Jaskó 39.), Kürtösi (Nemes 58.).
Gól: Parázs a 4., 44., Szász a 6., Maczelka a 7., 19., 50., Balog a 11., 58., 61., 70., 89.,

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…