Felnőtt futball

Begyűjtötte a 3 pontot felnőtt csapatunk

hirosep,kitl,felnőtt,lakitelek SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Hazai pályán fogadtuk a Lakitelek csapatát, akik az idei szezonban jelentősen meggyengültek a korábbi évekhez képest, így ez most "kötelező" mérkőzésnek számított a mieinknek. Ennek megfelelően is léptünk pályára és kétség sem fért ahhoz, melyik csapat szerzi meg a győzelmet. Öt gólt rúgva, Parázs mesterhármasával szép sikert értünk el a műkerti műfüves pályán. Ezzel továbbra is a tabella közepén, a 6. helyen állunk.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Sajnos az időjárás miatt a műfűre kényszerültünk, de ennek ellenére jól játszottunk. A második gólunkat különösen tetszetős akció előzte meg. Örülök a nagy arányú győzelemnek, talán a második félidő elején volt egy rövidzárlatunk, amiből gólt kaptunk, de azt leszámítva nem forgott veszélyben a három pont sorsa. A csapatban kezd kialakulni mindenkinek a posztja, jó a hangulat és a csapat egység. Újabb ifistát sikerült beépíteni a védelembe, Hideg Pisti nagyszerűen debütált hazai pályán, Parázs Benedek mester hármast lőtt. Nagyszerű hétvégén vagyunk túl, a következő mérkőzésünk idegenben lesz Kunszállás ellen, ahol a minimális cél kapott gól nélkül lehozni a 90 percet és természetesen a tabellán is szeretnénk előre lépni. "
 

MEGYEI II. ÉSZAK 16. forduló
2022.04.02 - 16:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - LAKITELEKI TE 5-1 (2-0)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Horváth Tamás, Dr. Kövecs Máté (csk), Kiss Benedek, Hideg István - Bálind Ferenc (Utasi 45’), Parázs Benedek, Dani Tamás (Kitl 75’), Horváth Zalán (Ronkó 60’) - Pánczél István (Rákóczi 45’), Háry Péter
Csere: Nagy Szabolcs, Utasi Ferenc, Kitl Zoltán, Rákóczi János, Ronkó Zsolt
Gól: Parázs 3, Háry, Utasi

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…