Felnőtt futball

Magabiztos játékkal nyertünk a Kunszállás vendéglátójaként

hírösép,kunszállás,megye2,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Félidőben már 4-0-ra vezettünk. Ezt követően kétszer is betalált a Kunszállás csapata, de a mérkőzés újabb találatát már ismét mi szereztük, így 5-2-re végződött a találkozó. A tabellán továbbra is élen állunk, két pont az előnyünk a második Solttal szemben.

Kitl Zoltán értékelése

,,Kissé nehézkesen kezdtünk, de a félidő végére teljes mértékben az ellenfelünk fölé tudtunk nőni. Mi domináltunk, jól játszottunk és szervezetten is védekeztünk. Félidő után érthető módon visszább vett a csapat a lendületből, hiszen már fél szemmel a Nyárlőrinci derbire készültünk. Sajnos túlságosan is rutinból akartuk lehozni a második félidőt, ezt a kunszállásiak ki is használták és gyakorlatilag 10 perc alatt visszajöttek a meccsbe. A félidő derekán elöl teljes sorcserét hajtottunk végre, szerencsére a cserék jól szálltak be és el tudták dönteni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, mentálisan erősek voltunk és vezetjük a tabellát. A fejlesztendő terület az, hogy végig mi uraljuk a mérkőzést és ne legyenek megingások, rövid zárlatok. Mind az 5 sérültünknek mihamarabbi felépülést kívánok és várjuk őket vissza, talán a csapategység az, ami miatt ott lehetünk elől, a céljaink eléréséhez mindenkire szükség van!"
 

Megyei II. Észak 8. forduló
2022.10.16 - 14:30 
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KUNSZÁLLÁS 5-2

A csapat tagjai: Farkas Gaszton- Horváth Tamás, Mécs Gergely, Tóth Csaba ( Török 46’), Szász Attila, - Pánczél István, Horváth Zalán (Dani 85’), Maczelka Gábor ( Marozsi 71’), Háry Péter, - Parázs Benedek (Ronkó 71’), Gréczi Gábor (Kitl 71’)

Csere: Andrásy Balázs, Ronkó Zsolt, Kitl Zoltán, Dani Tamás, Marozsi Gábor Bence, Török Krisztián
Gól: Pánczél István, Grézi Gábor János, Parázs Benedek Zoltán, Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…