Felnőtt futball

Elveszítette idei veretlenségét csapatunk

kunszállás,hírösép,megye2 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A megye II. észak 17. fordulójában Kunszállásra látogattunk, ahol természetesen a három pont megszerzése volt a célunk. Sajnos ezúttal nem sikerült nyernünk, de mivel a Solt is döntetlent játszott a Nyárlőrinccel, így nem sikerült pontelőnyhöz jutniuk. Jelenleg jobb gólarányuknak köszönhetően előznek meg minket a tabellán.

Kitl Zoltán értékelése

,, Nem játszottunk jól, hiába a sok hiányzó, a vereséget nem lehet megmagyarázni. Egy hosszú veretlenségi sorozatot zártunk le, hiszen legutoljára szeptember 25-én kaptunk ki. Azok is mi voltunk, akik ezt a teljesítményt elérték és ezek is mi voltunk, akik ma alul maradtak. Remélhetőleg időben jött a pofon, újra fel kell építenünk magunkat és a sikereket csak közösen tudjuk elérni. Hosszú és nyitott még a bajnokság, gyorsan tovább kell lépnünk és gőzerővel készülni a következő bajnoki mérkőzésekre, hiszen a Nyárlőrincet fogadjuk itthon, majd utazunk Soltra."

Megyei II. Észak 17. forduló
2023.03.18 - 15:00
Kunszállás, Kunszállás Sporttelep
KUNSZÁLLÁS SE - SC HÍRÖS-ÉP 5-3

A csapat tagjai: Molnár Dominik - Dr. Kövecs Máté, Kiss Benedek, Horváth Zalán, Szász Attila, - Dani Tamás, Mécs Gergely (Marozsi 69’), Parázs Benedek - Maczelka Gábor (Szabó 69’), Szakter Máté (Pánczél 46’), Gréczi Gábor
Csere: Hideg István, Horváth Tamás, Szabó Tamás, Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Pánczél István
Gól: Gréczi 3 (az elsőt büntetőből)
Kiállítva: Horváth Zalán a 92. percben (második sárgával)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…