Felnőtt futball

Kecskeméti megye I-es csapatot sikerült legyőznünk

felkészülés,felnőtt,foci,klc SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Február 4-én szombaton délelőtt két kecskeméti csapat mérkőzött meg felkészülési meccsen a Széktói Stadion műfüves pályáján. Az időjárási körülmények nem könnyítették meg a csapatok dolgát, ennek ellenére jó iramú, hasznos mérkőzést játszottunk.
Többször is sikerült megszereznünk a vezetést a mérkőzés folyamán, amire a végén már nem tudott a KLC válaszolni, sőt a hajrában Gréczi remek helyzetfelismerésből még az előnyt is növelni tudtuk.

Kitl Zoltán értékelése

,,A felkészülés közepén járunk, de nagyon bíztatóak a jelek, a társaság kellőképpen motivált. A felkészülés során az egyik cél a kondíció növelése, és az utóbbi mérkőzéseken maximálisan beleálltak a munkába a srácok. Ismét egy magasabban kvalifikált ellenfél ellen tudtuk felvenni a ritmust. A hangulat jó, a csapat egységes, most a finomhangolás következik, hogy a formaidőzítés sikeres legyen a bajnoki nyitányra. Az átigazolási időszak még tart, építjük a csapatot, erősítésekre mindig szükség van, de nem szeretnénk megbolygatni a magot, a cél az eredményen túl is, hogy ezt a családias hangulatot továbbra is fenn tartsuk hosszú távon."

Kecskeméti LC – SC Hírös ÉP 2-4 (1-2)
Csapat tagjai: Farkas Gaszton – Dr. Kövecs Máté, Horváth Zalán, Marozsi Gábor, Szász Attila, - Dani Tamás, Mécs Gergely, Parázs Benedek, - Szakter Máté, Háry Péter, Gréczi Gábor
Csere: Andrásy Balázs, Maczelka Gábor, Kitl Zoltán, Pánczél István, Bálind Ferenc
Gól: Gréczi 2, Dr. Kövecs, Szász

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…