Felnőtt futball

Már edzőmeccset is játszottak a Szentes ellen

felkészülés,kitl,felnőtt,szentes SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A sikeres első félév után szerettünk volna időben kezdeni, hiszen elég kedvező pozícióból várjuk a második félévet a tabellán. Január 19-én megtartottuk az első edzésünket is és a hétvégén már felkészülési mérkőzésen szerepeltünk Szentesen.

Kitl Zoltán értékelése

,,Nehéz összeegyeztetni a felkészülési programot, hiszen nem minden bajnokság egyszerre indul, de mi mindenképpen szerettünk volna megye I.-es ellenfelek ellen is felmérni a tudásunkat. A Csongrád megyei első osztályból a Szentes látott vendégül bennünket. Megbeszéltük a srácokkal az öltözőben, hogy a felkészülés ezen szakaszában nekünk az erőnlét visszanyerése a cél. Fontos, hogy megkapja mindenki a folyamatos meccsterhelést és fejlődésünk szempontjából igyekeztem erősebb ellenfeleket keresni. A következő két mérkőzésünk a Pest megyei első osztályú Felsőpakony ellen lesz a hétvégén, jövő héten, pedig a Bács-Kiskun megyei első osztályú KLC csapatához látogatunk.
Ezeken a mérkőzéseken a cél, hogy felvegyük a magasabb színvonal ritmusát és hozzászokjunk a gyorsabb játékhoz.
Kezdésnek maximálisan elégedett vagyok a mutatott hozzáállással, mert a második félidőben is koncentráltan játszottunk a fáradtság ellenére is."

Szentesi Kinizsi SZITE- SC HÍrös-ÉP 3-3 (3-1)
A csapat tagjai:
Czakó Ákos - Dr. Kövecs Máté, Kiss Benedek, Horváth Zalán, Horváth Tamás – Dani Tamás, Hideg István, Mécs Gergely - Parázs Benedek, Maczelka Gábor, Bálind Ferenc
Csere: Kitl Zoltán, Fél Norbert
Gól: Mécs, Bálind, Maczelka

A következő mérkőzés

2023.01.28. 11:00 - SC HÍRÖS-ÉP - Felsőpakony
Kecskemét, Műkertárosi Sportcentrum

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…