Felnőtt futball

Könnyedén hozta a kötelezőt felnőtt csapatunk

nyarlorinc,megye2,kitl,Gréczi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A múlt héten elszenvedett fájó vereség után lépéshátrányba került csapatunk  Solttal szemben. Három döntőnk maradt még a bajnokságban, amit mindenképpen meg kell nyernie a csapatnak! Az első akadályt Nyárlőrinc ellen sikeresen vették fiaink és, ami rendkívűl fontos az öt gólós győzelem sokat javított a gólarányunkon.

Kitl Zoltán értékelése

,,Végre ismét jól játszottunk, mindenki átértékelte a helyzetet és több felelősséget vállalt. Mi uraltuk a pályát és sok helyzetet dolgoztunk ki. A bajnokság nagyon kiélezett, maradt még két mérkőzésünk és a Soltnak néggyel jobb a gólaránya. A feladat adott a játékosok számára, de ha ezt a teljesítményt hozzuk, nem fog kelleni a matek. Minden helyzetet hatványozottan meg kell becsülni. Külön öröm, hogy 6 meccs után ismét le tudtunk hozni egy mérkőzést kapott gól nélkül, ez is sokat jelent a végelszámolásban. Gratulálok a csapatnak, most mindenki jól játszott!"
 

Megyei II. Észak 25. forduló
2023.05.13 - 17:00
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET - NYÁRLŐRINCI LSC 5-0

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, Szász Attila, Kiss Benedek, Horváth Zalán, Horváth Tamás (Dr. Kövecs64’), - Mécs Gergely( Szakter 54’), Nagy Szabolcs( Kitl 71’), Maczelka Gábor (Marozsi 64’),- GrécziGábor, Balog Ferenc, Parázs Benedek (csk)
Csere: Marozsi Gábor, Kitl Zoltám, Szijártó Lorenzo, Szakter Máté, Dr. Kövecs Máté

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…