Felnőtt futball

Idegenben, kapott gól nélkül nyertük az első tavaszi meccset

megye2,kerekegyháza,győzelem SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Lejátszotta idei első bajnoki mérkőzését felnőtt, megye 2-es csapatunk. Listavezetőként mehettünk Kerekegyházára, akik hazai pályán nagyon jó játékerőt képviselnek. Igazi rangadó volt, ahol bajnokesélyeshez méltóan, magabiztosan játszva sikerült elhoznunk a 3 pontot.

Kitl Zoltán értékelése

,,A Kerekegyháza holtversenyben a második legerősebb csapat hazai pályán, nagyon fontos volt tehát a megfelelő kezdés számunkra. A felkészülésünk jól sikerült, de a mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy az első félév maximális koncentrációját és alázatát kell végig vinnünk ebben a tavaszi félévben is. Háromesélyes mérkőzés volt, ahol nagy örömömre szolgál, hogy ismét kapott gól nélkül tudtunk idegenben lehozni egy mérkőzést és gólokat is szereztünk. Az első félidőben volt 4-5 ziccerünk, a második játékrészben inkább az ellenfél dominált, de a győzelem nem forgott veszélyben, hiszen még egy büntetőt is hárítani tudott a kapusunk. Készülünk a következő hétre, ahol hazai pályán fogadjuk az ágasi csapatot és igyekszünk támadó szellemben pályára lépni."
 

Megyei II. Észak 15. forduló
2023.03.04 - 14:30
Kerekegyháza Borbás Gáspár Sporttelep

KEREKEGYHÁZI SE - SC HÍRÖS-ÉP 0-2

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, - Szász Attila, Horváth Zalán, Kiss Benedek, Dr. Kövecs Máté (Horváth 70’), - Dani Tamás, Gréczi Gábor, Parázs Benedek (csk), - Háry Péter (Maczelka 46’), Pánczél István, Szakter Máté (Balog 46’)
Csere: Horváth Tamás, Andrásy Balázs, Kitl Zoltán, Balog Ferenc, Maczelka Gábor
Gól:
Pánczél, Parázs (büntetőből)

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…