Felnőtt futball

Kiütöttük a Csólyospálos csapatát

megye2,csólyospálos,parázs,gréczi,szakter SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Idegenbe utaztunk a Csólyospáloshoz a Megye II. észak 23. fordulójában. Parázs és Gréczi is remekelt, előbbi négy, utóbbi három gólt jegyezhetett, így egyre inkább már csak ők ketten vannak versenyben a bajnokság gólkirályi címéért. Mellettük a fiatal Szakter Máté is betalált, így nyolc gólt rúgva és mindössze egyet kapva sikerült könnyed győzelmet aratni.

Kitl Zoltán értékelése

,,Örülök, hiszen a szezon során először és reméljük nem utoljára, tudtunk ilyen nagy arányú győzelmet elérni idegenben. A mérkőzés képéhez hozzá tartozik azonban az, hogy az ellenfél kihagyott 3 ziccert is amíg szoros volt az eredmény. Csalódott vagyok abból a szempontból, hogy nem sikerült lehozni megint egy mérkőzést kapott gól nélkül, de összességében jól játszottunk. Szervezettek voltunk és a letámadásunk is jól működött, nem állunk meg gyönyörködni az eredményben, megyünk tovább, a következő cél a majsai rangadó."
 
Megyei II. Észak 23. forduló
2023.04.30 - 17:00
Csólyospálos Sporttelep
CSÓLYOSPÁLOS - SC HÍRÖS-ÉP 1-8
 
A csapat tagjai: Andrásy Balázs, - Szász Attila, Horváth Zalán (Kitl 81’), Kiss Benedek, Dr. Kövecs Máté(Horváth 65’), - Marozsi Gábor, Maczelka Gábor, Parázs Benedek(csk), - Gréczi Gábor, Pánczél István, Szakter Máté
Csere: Farkas Gaszton, Kitl Zoltán, Nagy Szabolcs, Horváth Tamás
Gól: Parázs 4, Gréczi 3, Szakter
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Fotó: https://www.facebook.com/totyafoto87

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…