Felnőtt futball

Hazai pályán 4-et rúgva hangolódtunk a solti rangadóra

felnőtt,nyárlőrinc,megye2 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Megye II-es csapatunk fontos mérkőzést játszott hétvégén, hiszen a dobogóért harcoló nyárlőrinci csapatot látta vendégül. Ennek megfelelően nagy elánnal kezdtük a mérkőzést, gyorsan a kezünkbe vettük az irányítást. 5 perc után már 2-0-ra vezettünk állandó gólfeleőseink, Gréczi és Parázs révén. A 29. percben már 3. gólunkat is megszereztük és a játék képét látva úgy tűnt, el is dől ezzel a mérkőzés. A második félidőben is megmaradt lendületünk, ám a sok kihagyott helyzet miatt csak további 1 góllal sikerült növelni előnyünket. A csapat remekül játszott és hangolt a következő Solt elleni rangadóra, ami szombaton 16:30-kor veszi kezdetét, Solton. Mivel a két csapat pontegyenlőséggel áll a tabella élén, kulcsfontosságú lehet a végkimenetel szempontjából. Aki teheti, kísérje el csapatunkat és szurkoljuk ki együtt a győzelmet!

Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon örülök ennek a sikernek, szerencsére túl tudtuk magunkat tenni a kunszállási vereségen és újra vissza tértünk a saját játékunkhoz. Mindenki jól játszott egyénileg és csapat szinten is. Átértékelte rengeteg játékos a felelősségteljesebb játék fogalmát és egy élvezhető, lendületes és szemre is tetszetős focival készültünk fel a solti rangadóra."

Megyei II. Észak 18. forduló
2023.03.25 - 15:00
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - NYÁRLŐRINCI LSC 4-0

A csapat tagjai: Andrásy Balázs, -Szász Attila (Hideg 52’), Mécs Gergely, Marozsi Gábor, Dr. Kövecs Máté (Horváth 46’), - Dani Tamás (Szakter 46’), Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs (Kitl 84’), - Pánczél István (Balog 46’), Parázs Benedek, Gréczi Gábor
Csere: Farkas Gaszton, Horváth Tamás, Balog Ferenc, Szakter Máté, Hideg István, Kitl Zoltán
Gól: Gréczi 2, Parázs, Balog

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…