Felnőtt futball

10 gólos győzelmünkkel teljesen nyitottá tettük az utolsó fordulót

ágas,megye,lévay SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A mai mérkőzés elsősorban Lévai Mátyásról szólt, aki a múltkori, ellenünk elszenvedett súlyos sérüléséből sikeresen felépült, de a labdarúgástól végérvényesen elköszönt. A mérkőzés eleje vastapssal és díszsorfallal kezdődött, hiszen mindkét egyesület számára egy meghatározó személyiség.
A meccsen nem volt elég a győzelem, a bajnokság végkimenetele szempontjából legalább annyira fontos volt, hogy mennyivel tudunk nyerni. A fiúk ki is tettek magukért, 11 gólt rúgva, 10 gólos különbséggel nyertek. Mivel a Solt is 7-0-ra nyert a Lakitelek ellen, az utolsó fordulóban pontegyenlőséggel és egy gólos solti előnynél dől majd el a bajnoki cím sorsa!

Ezúton is várunk mindenkit szombaton a Műkertvárosi Sportcentrumba! ,,Amit nem adunk fel, azt nem veszíthetjük el!"

Kitl Zoltán értékelése

,,A játék képét tekintve, az első félórában borzasztóan fociztunk, nem találtuk a helyünket középen, görcsösek és enerváltak voltunk. Aztán (szokás szerint), mikor rájöttünk, hogy együtt, csapatként erősebbek vagyunk, akkor szépen lassan átalakult a játék képe és sikerült a saját javunkra billenteni a mérleget.
A második félidőben versenyt futottunk az idővel és élet-halál harcot vívtunk minden támadásért, hiszen a gólarány növelése égetően fontos számunkra a bajnokság végén.
Sikerült egy jelentős hátrányt ledolgoznunk az éllovassal szemben, de még mindig egyel jobb a gólarányuk. Az utolsó mérkőzésünk hazai pályán kerül megrendezésre, minden segítségre és szurkolóra szükségünk lesz.!"
 

A csapat tagjai: Andrásy Balázs, Szász Attila, Kiss Benedek, Horváth Zalán, Mécs Gergely (Dr. Kövecs 45’), - Marozsi Gábor( Kitl 73’), Nagy Szabolcs, Maczelka Gábor,- Gréczi Gábor(csk), Balog Ferenc, Szakter Máté ( Pánczél 45’)
Csere: Dr. Kövecs Máté, Pánczél István, Kitl Zoltán, Farkas Gaszton
Gól: Gréczi 5, Maczelka 3, Kiss, Kitl, Pánczél

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…