Felnőtt futball

Megye II-es csapatot vert az SC Hírös-Ép gárdája

A szezon első edzőmérkőzésén a Nyárlőrinc Megyei II. osztályú csapatát fogadtuk. A kellemetlen hidegben három új játékos, Kürtösi Szabolcs, Nagy Attila és Kovrig Ákos is a kezdőcsapatban mutatkozott be az SC Hírös-Ép felnőtt csapatában.
A mérkőzés kecskeméti mezőnyfölénnyel indult. A hazai csapat sorra dolgozta ki a lehetőségeket, szinte végig az ellenfél tizenhatosa körül folyt az adogatás. Kis idő elteltével az első gólokat is sikerült megszerezni, Torbavecz egy gyönyörű összjátékot követően talált be, Kovrig büntetőből, Kiss pedig távoli lövésből szerzett gólt. Egy eladott labda után ugyan szépített a Nyárlőrinc, az első félidőt remek mezőnyjátékkal így is a kecskeméti csapat uralta.
A második félidőben egyenrangú ellenfeleket láthattunk a pályán, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A továbbiakban egy-egy gól született, így győzelemmel kezdtük a felkészülést.

 

Kurucsai Milán:

"A meccsből nem szeretnénk túl nagy következtetéseket levonni, azt azonban leszögezhetjük, hogy ha a jó közösséget sikerül megőriznünk és minden játékosunk rendelkezésre áll, jól szerepelhetünk a megyei III. osztály északi csoportjában."

SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC: 4-2

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak