Felnőtt futball

Fontos győzelmet aratott csapatunk

hirosep,megyei,kunszallas SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Fontos volt a három pont megszerzése, hiszen eldőlhetett volna, hogy a bajnokság hajrájában a felsőházhoz tudunk felzárkózni, vagy inkább lefele kell nézegetnünk a tabellán.
Ennek megfelelően vette át hamar a kezdeményezést csapatunk és főleg az első félidőben mutatott meggyőző játékkal végül nagy arányban győzni tudott.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Két felemás félidőt játszottunk, hiszen az első félidőben gyakorlatilag hibátlanul működött a gépezet és az eredmény is ezt tükrözte. Aztán a második félidőben valami megtört és nagyon visszavettünk a tempóból. Gólt kaptunk, túlzottan védekeztünk és ami az első félidőben jól működött, a helyezkedés, az sajnos a második félidőben kapitulált. A cseréktől is a megszokott lendület és elszántság is kissé fáradtabb volt. Viszont az összképben az 1-6- os eredmény mindenképpen imponáló. Kötelező győzelem volt , a gólarányunkat is nagyszerűen növeltük, szóval nem lehetek elégedetlen. A következő ellenfél hazai pályán a Kiskunmajsa lesz, régóta szoros meccseket játszunk velük, ha az első félidei tökéletes játékból indulok ki nem lehet probléma, de abban biztos vagyok, hogy ott 90 percen keresztül koncentráltnak kell lennünk."
 

2022.04.09 - 16:30
Kunszállás, Kunszállás Sporttelep
MEGYEI II. ÉSZAK

Kunszállás SE – SC HÍRÖS-ÉP 1-6 (0-4)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, - Dr. Kövecs Máté (csk), Kis Benedek, Hideg István, Horváth Tamás (Utasi 46’),- Szász Attila(Kitl 75’), Dani Tamás, Parázs Benedek, Nagy Szabolcs (Rákóczi 46’), Bálind Ferenc (Horváth 46’),- Háry Péter

Csere: Utasi Ferenc, Rákóczi János, Horváth Zalán

Gól: Parázs 3, Bálind, Dani, Pálnok (og)

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…