Felnőtt futball

Nem sikerült gólt szereznünk a sok helyzet ellenére sem

megye1,nagykrisztán,kecel SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk szombaton első idegenbeli mérkőzését játszotta a megyei első osztályban, Kecelen. Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy többet birtokolta HÍRÖS-ÉP a labdát, becsülettel támadott és ment előre, ám a helyzetek sajnos rendre kimaradtak, vagy az utolsó passzokba csúszott hiba. Így nem sikerült bevenni a keceliek kapuját, akik hősiesen védekeztek végig. Egy vendég szögletvariációból indult a hazai csapat kontrája, amelyet szépen végig vittek és sikerült megszerezniük a vezetést. Utána már érezhető volt, hogy egyetlen céljuk az eredmény megtartása volt, amit sikerült is megvalósítaniuk, így otthon tartották a három pontot. Csapatunk emelt fővel hagyhatta el a pályát, hiszen mindent megtett a pontért, pontokért.

Nagy Krisztián edző értékelése

"Egy elképzeléstelen, "rúgd előre, szaladj utána" játékot játszó Kecel otthonában jártunk, ami futballnak kis jóindulattal sem nevezhető. Az ellenfél tizenhatosánál elvesztett labdából, kaptunk gólt a 13. percben, attól kezdve csak időt húzott az ellenfél. Mindent megpróbáltunk, annyi helyzetünk volt, amiből három meccset lehet nyerni, mégsem ment be semmi. Egyszerűen nem volt szerencsénk. Óriási mezőnyfölényben voltunk, a játékunk rendben volt, de a befejezés nem sikerült. Jó az irány, ezen az úton megyünk tovább. Egységesek vagyunk, ami nagyon pozitív az ilyen meccsek után."
 

Vármegyei I. 2. forduló
2023.08.19 - 17:30
Kecel, Kecel Sporttelep
KECEL FC - SC HÍRÖS-ÉP 1-0

Kezdőcsapat: Farkas Gaszton, Horváth Zalán, Farkas András, Palatinus Zalán, Parázs Benedek, Maczelka Gábor, Nna Eduard Willy, Patvaros Zsolt, Nemesvári Dániel, Gréczi Gábor, Balog Ferenc
Cserék: Szakter Máté, Szász Attila, Sáfrány Dávid, Pék Richárd
Vezetőedző: Nagy Krisztián
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak