Felnőtt futball

Elvesztettük előnyünket, fontos három mérkőzés vár még ránk

megyeifoci,parázs,kiskunmajsa SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nehéz mérkőzésre készült csapatunk a dobogóért küzdp Kiskunmajsa ellen, akihez ráadásul idegenbe utaztunk. A majsaikkal már többször meggyúlt a bajunk az utóbbi években, ez ezúttal is gy történt sajnos. Ellefenlelünk megérdemelte tartotta otthon a pontokat és bár Parázsnak köszönhetően a végére még lett egy kis izgalom, a pontszerzéshez már nem volt elég.

Kitl Zoltán értékelése

,,Meccs előtt a döntetlennel is elégedettek lettünk volna, de el kell ismerni, hogy a mai napon jobb volt tőlünk az ellenfél. Gratulálok a majsai csapatnak, sajnos futómennyiségben fölénk nőttek.
Nekünk rendezni kell a sorainkat, maradt 3 kötelező győzelem, ahol a gólarányt is sürgősen javítanunk kellene. Mindenképpen pozitívum, hogy az utolsó fél órában vissza tudtunk jönni a meccsbe és felálltunk három gólos hátrányból, de sajnos túl későn jött a hajrá. Akarni akartunk, de nem voltunk eléggé frissek, koncentráltak és hiányzott belőlünk a lendület, ez természetesen az én felelősségem."

Megyei II. Észak 24. forduló
2023.05.06 - 17:00
Kiskunmajsa, Horváth István Sporttelep
KISKUNMAJSAI FC - SC HÍRÖS-ÉP EGYESÜLET 3-2

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, - Szász Attila, Kiss Benedek, Dr. Kövecs Máté, Horváth Tamás (Mécs 46’), - Nagy Szabolcs (Maczelka 46’), Dani Tamás, Parázs Benedek (csk), - Szakter Máté (Pánczél 46’), Balog Ferenc, Gréczi Gábor
Csere: Pilter Zoltán, Mécs Gergely, Maczelka Gábor,Pánczél István, Kitl Zoltán

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Fotó: https://www.facebook.com/totyafoto87

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…