Felnőtt futball

Döntetlennel kezdett második csapatunk

megye3,felnőtt,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Megkezdődött a 2022/2023-as szezon megye III. Északi csoportjának felnőtt nagypályás labdarúgó bajnoksága.

Kitl Zoltán értékelése

,,A bajnokság kezdete előtt összeültünk a csapat vezetőivel és legmeghatározóbb játékosaival és igyekeztünk egy hosszútávon működőképes koncepciót felállítani a megye III.-as bajnokságra, melynek célja a fiatalok beépítése a nagypályás labdarúgásba. Ennek tükrében kijelöltük a keretet, melynek felét az idősebb rutinos játékosok képezik, a másik felét az utánpótlás korú játékosaink.
A prioritást egyértelműen a megye II-es csapat élvezi, ezt követi a felnőtt II-es csapat, majd az U19, azonban az ifisták, akiket felhívunk minden alkalommal kapnak  minimum 45 perc játéklehetőséget, hiszen az ő fejlődésük a legfontosabb.

A mérkőzést érthető módon kissé nehézkesen kezdtük, hiszen nincs még meg az az összeszokottság, ami a rutint és a fiatal lendületet ötvözi. A második félidőre azonban már kijött a fiatalok képezte jobb kondíció (7 ifista is pályára lépett) és sikerült lefaragni a 0-3-as hátrányt mindössze fél óra alatt. A végén a győzelem is meglehetett volna, de összességében igazságos döntetlen született. Külön kiemelném Utasi Ferenc klasszikus mesterhármasát, aki csak „kölcsönben” szerepel a kettes csapatunkban."

SC HÍRÖS-ÉP II. – Fülöpjakab SE 3-3 (0-2)

A csapat tagjai: Molnár Dominik, - Bimbó Imre,Tóth Csaba, Hajda Tamás (Molnár 46’), Szürös Szabolcs,- Korenika Péter (Nagy 46’), Lapéta Dániel, Katona Sándor(Takács 46’), Pilter Zoltán, - Bognár Szabolcs(Szabó 60’), Utasi Ferenc (csk)
Csere: Szabó László, Molnár Péter, Takács Dávid, Nagy Dániel
Gól: Utasi 3

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…