Felnőtt futball

Megvan az ezüstérem!

megyei,kovrig

Az utolsó bajnoki fordulóban, idegenben dőlt a második hely sorsa.

Egy remek tavaszi menetelés megkoronázásaként az SC Hírös-Ép legénysége abban a tudatban kelt útra az utolsó bajnokira, hogy egy pont megszerzése esetén maga mögött tartja vetélytársát, és második helyen fejezi be a bajnokságot. Hamar megszerezte a vezetést Kovrig Ákos együttese, és így kicsit nyugodtabban tudott játszani. A lélektanilag fontos második találatra azonban még várni kellett, hiába volt ziccerünk a szünet előtt. A második játékrész is parázs hangulatban telt, az első félidei 4 sárga lapot a szünet után hat követte. Azonban a gólok terén nem követték a hazaiak Lantosékat, akik épp a házi góllövőlista éllovasának találatával duplázták meg az előnyt, és tettek nagyon komoly előnyre szert. A maradék félórában sem sikerült feltörni a kecskeméti védelmet a harcoló lakiteleki játékosoknak, a kegyelemdöfést pedig nem sokkal a lefújás előtt Tóth révén adták meg a hírös városiak. A vége három gólos győzelem, és következhetett a megérdemelt ünneplés!

Kovrig Ákos értékelése: A mai mérkőzésen ismét bebizonyította a társaság, hogy nagyon komoly csapat az SC Hírös-Ép, megye II-es szinten. Az átlagéletkor nálunk az egyik legmagasabb a bajnokságban – ma is a 48 éves Lantos Henrik volt az egyik gólszerzőnk. Amit elterveztünk, azt maximálisan betartották a játékosok, kézben tartottuk a találkozót és megérdemelten nyertünk. Gratuláció és köszönet jár mindenkinek az egész éves munkáért. Gratulálok a Lakiteleknek is, hiszen nekik is megvoltak a helyzeteik, de nekünk is, és mi jobban sáfárkodtunk a kapu előtt. Nagy létszámú közönség előtt játszottunk, ezért a szurkolóknak is hálásak vagyunk, hogy jó hangulatban telt el a szezonbeli utolsó összecsapásunk. A klub építkezése elindult, Kecskemét második számú együttese vagyunk, és bízom benne, hogy a jövőben több figyelmet kap a csapat a város részéről, mert megérdemli. A filozófiánk és a stratégiánk jól látható, a megfelelő úton haladunk, és ezt az elkövetkezendő időben is tartani akarjuk.

Lakiteleki TE – SC Hírös-Ép 0-3 (0-1)
Lakitelek: Balla – Sáfár, Győri, Rózsa, Hencz (Illés 55.), Erős, Subicz, Huber, Kasza, Farkas M. (Farkas N. 81.), Tamásy.
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka, Lantos (Szécsényi 81.), Csordás (Lóczi 88.), Varga, Tóth (Horváth V. 90.), Torbavecz (Kövecs 85.), Botos, Horváth T. (Laczkó 8.).
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz.: - ,illetve Forgó (10.), Lantos (60.), Tóth (89.)
sárga lap: Rózsa (31.), Hencz (31.), Subicz (36.), Erős (52.), Farkas (53.), Huber (57.), illetve Varga (16.), Lantos (65.), Torbavecz (71.), Csordás (72.)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…