Felnőtt futball

Ezúttal a Kerekegyháza otthonában diadalmaskodtunk

hirosep,felnőtt,megyei,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Továbbra is remekelnek csapataink a tavasszal. Felnőtt együttesünk immáron hatodik alkalommal nem talált legyőzőre és a hétvégi sikernek köszönhetően, ha szerdán az Izsák ellen 3 pontot szerzünk, a tabella élére ugorhatunk. Csak így tovább fiúk!

,, Amit nem adunk fel, azt nem veszíthetjük el! "

Kitl Zoltán játékos-edző értékelése

,,Brusztolós mérkőzés volt, sok párharccal, ütközéssel és íveléssel. Ez a foci nem a mi stílusunk, így nehéz volt érvényesíteni az akaratunkat. Próbáltunk dominálni, de a Kerek jól tartotta velünk a lépést. Az első gólnál a saját fegyverükkel győztük le az ellenfelet, sikerült felülmúlni magunkat és végre mi is tudtunk szögletből gólt szerezni. A második gólunkat is egy pontrúgás után szereztük és a cserék is jól szálltak be. Egységesek voltunk, tudtunk küzdeni egymásért, végre volt egy kis egészséges agresszivitás is a játékunkban, ami eddig hiányzott. Megvoltak a helyzeteink, de csak a felét váltottuk gólra. Most jönnek a rangadók, ahol minden egyes helyzetnek óriási jelentősége lesz, ezeket kell még jobban megbecsülnünk. Kerekegyházán mindig nagyon nehéz nyerni, szerencsére most nekünk ez sikerült, de sokat is tettünk érte. Talán azért is vittük el a három pontot, mert az előző négy meccs óta most éreztem azt a játékosokon, hogy élvezik a játékot, még ha a talaj nem is mindig engedte a legszebb focit játszani."
 

Megyei II. észak 20. forduló
2021.04.17 - 13:00 óra
Kerekegyháza, Borbás Gáspár Sporttelep

Kerekegyházi SE II. - SC HÍRÖS-ÉP 3-4


A csapat tagjai: Hajnal Donát - Dr. Kövecs Máté, Forgó János, Horváth Tamás, Kertész Milán - Dani Tamás (Rékasy Z.), Parázs Benedek, Laczkó Dávid (Sallai), Háry Péter, Kissebestyén Kornél (Kitl) - Lantos Henrik (Ronkó)

Cserék: Pusztai Gábor - Ronkó Zsolt, Kitl Zoltán, Rékasy Zoltán, Sallai Zoltán

Gól: Kövecs, Kitl, Sallai, Háry

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…