Felnőtt futball

Megtört a veretlenségünk

kovrig,megyei

Első félidős vezetést követően, utolsó perces góllal kapott ki a Kecskemét Kiskunfélegyházán.

Kovrig Ákos összefoglalója:
Nagyon jó mérkőzést tudtunk játszani idegenben, sajnos most nem tudtuk három ponttal elhagyni a pályát. Megvoltak a helyzeteink, nem tudtuk kihasználni azokat. Nagyon változatos, jó iramú mérkőzés volt, amelyet még a pálya minősége is nehezített, ezen kívül még az időjárás sem kedvezett nekünk, hiszen végig szakadó esőben játszottunk. Mind a két oldalon volt lehetőség a gólok szerzésére, ha őszinte akarok lenni, akkor a hazaiaknak még talán több is volt. Ilyen a futball, a 90. percen kapott góllal elbuktuk ezt a nagyon fontos rangadót. Nem tudom bántani a csapatomat, nem tudom bántani a kapusomat. Kerekegyháza ellen neki köszönhetjük a győzelmet, most hibázott, de ez benne van a játékban. A bizalom továbbra is él, hiszen egy remek szezon van a háta mögött. Dolgozunk tovább és próbálunk minél több pontot szerezni a hátralévő mérkőzéseken, célunk a dobogó.

Kiskunfélegyházi HTK II. – SC Hírös-Ép 2-1 (0-1)
Kiskunfélegyházi HTK II.: Magyar – Cseh (Berekszászi 46.), Sánta, Valkovics, Kádár (Zsiros Juhász 58.), Keresztesi, Kadosa (Tóth 46.), Makai (Kurgyis 90.), Polgár, Magony, Fricska (Nemes 46.)
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka, Lantos (Szécsényi 70.), Csordás, Ronkó (Laczkó 75.), Varga (Torbavecz 70.), Kövecs, Király, Horváth
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Lantos (30.), illetve Kádár (51.), Makai (89.)
sárga lap: Makai (78.), illetve -

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Fontos győzelem!


Győzelmi reményekkel és azzal a céllal utazott csapatunk…