Felnőtt futball

Meggyőző siker Félegyházán

kovrig,megyei

Ezúttal hét gólig jutott a Kovrig-legénység.

Előzetesen nem számíthatott senki könnyű mérkőzésre a Vasutas SK vendégeként, hiszen az első két találkozón csak egy-egy gólt kaptak a hazaiak. Ezt az egyet ezúttal már a 6. percben a kapujukba juttattuk Csordás révén, megszerezve ezzel a vezetést (0-1). Mindössze négy perccel később egyenlített a Vasutas, a saját és csapata idei második gólját szerző Makai révén (1-1). Ezt követően mezőnyjáték folyt a pályán, a vendégek azonban közelebb jártak az újbóli vezetés megszerzéséhez. A félidő záró sípszava előtt egyetlen minutummal Lantos Henrik is beköszönt, így előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második játékrészben beindult a henger, és kiütközött a két csapat között meglévő különbség. Három darab Lantos, és egy-egy Ronkó, valamint Varga találattal együtt 45 perc alatt 5, összesen hét gólt rúgtunk idegenben, ezzel tehát 7 nap leforgása alatt 13 alkalommal zörgött aktuális ellenfelünk hálója. Kovrig Ákos együttese ezzel a győzelemmel a negyedik helyen állva várja a hírös városi rangadót, melyre a szeptember 16-án, vasárnap délután 16:30 órakor kerül sor a Széktói Stadionban.

Vasutas SK - SC Hírös-Ép 1-7 (1-2)
Vasutas SK: Kovács – Kele, Kürtösi, Páli, Czinege (Makai T. 82.), fekete, Nemcsok, Makai Z. (Seres 22.), Kiss (Szűcs 77.), Oroszi, Abonyi (Retkes 69.)
Vezetőedző: Gerecs Attila

SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi, Dócs, Stein (Molnár 37.), Yannick (Tóth 66.), Lantos, Csordás, Ronkó, Varga, Botos K. (Botos A. 80.), Horváth T. (Horváth V. 84.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Gsz.: Makai (10.) illetve Csordás (6.), Lantos (44. 78. 79. 87.), Ronkó (54.), Varga (71.)

Sárga lap: Czinege (59.) Kürtösi (84.) Seres (89.) illetve Molnár (56.) Varga (73.) Botos A. (89.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…