Felnőtt futball

Megérdemelt győzelem Lakiteleken

kovrig,megyei

Őrzi első helyét a tabellán a hírös városi együttes.

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép vezetőedzőjének értékelése:
„Végig kontrolláltuk a mérkőzést, a párharcokba jól álltunk bele, tudatos, szervezett játékot tudtunk mutatni az első perctől kezdve. Voltak nagyon jó, kiemelkedő egyéni teljesítmények, többek között Maczelka, Lantos, Szabó, és Kitl is remekül teljesített. Kreatívak és gyorsak voltunk, jó döntéseket hoztunk sok szituációban annak ellenére is, hogy a helyzetkihasználásunk nem volt tökéletes, több találatot is szerezhettünk volna, de így is megérdemelt a sikerünk. A hátsó alakzatunk is jól zárt, 65-70 percig igazán nagy gólszerzési lehetősége nem volt a hazai együttesnek, majd kihagytak egy büntetőt is. Később egy szögletet követően sikerült szépíteniük, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Gratulálok a fiúknak, megyünk tovább az elkezdett úton. Jövő héten érkezik az Izsák, természetesen újfent győzni szeretnénk, és megőrizni az első helyünket.”

Lakitelek TE – SC Hírös-Ép 1–3 (0-2)
Lakitelek TE: Balla – Kovács M., Kertész, Győri, Harabula (Kovács L. 82.), Hencz (Subicz 61.), Erős, Huber, Farkas, Illés (Tamásy K. 82.), Tamásy R.
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Torbavecz, Maczelka (Tóth R. 81.), Szabó, Lantos (Sudár 85.), Kitl (Kövecs 88.), Király (Kürtösi 60.), Botos, Horváth
gsz.: Győri 82., illetve Szabó 29., Lantos 38., Kitl 59.
Sárga lap: Tamásy R. (7.), illetve Király (35.), Kürtösi (80.)

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak