Felnőtt futball

Magabiztos győzelem a rangadón

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

A Bács-Kiskun megyei II. osztály 28. fordulójában a tabella 7. helyén állomásozó SC Hírös-Ép fogadta a 6. helyezett Lakiteleki TE csapatát. Azonban a mérkőzés lefújását követően már Kovrig Ákos csapata áll a 6. pozícióban.

A mérkőzést megelőzően egy rendkívül szoros, kemény párharcra lehetett számítani. A két együttes pontazonossággal foglalta el a tabella 6. és 7. helyét, szóval igazi 6 pontos találkozóra készülhettünk a Műkertvárosi Sportcentrumban. Továbbá az őszi összecsapást a Lakitelek 3-1-re nyerte, így Torbavecz Tomiéknak volt okuk a revansra. A hazaiaknál többen is kisebb-nagyobb problémákkal küzdöttek a meccs előtt, valamint hiányzók is voltak szép számmal, köztük a 30 gólos Lantos, ám a csapat felnőtt a feladathoz és nagyszerű játékkal otthon tartotta a három pontot.

A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, irányították a játékot és kisebb helyzeteket követően egy szöglet után Stein emelkedett a legmagasabbra és bólintott a kapu bal felső sarkába. A hazai találatot követően nem változott a játék képe, Lóczi Petiék járatták a labdát és alakítottak ki helyzeteket, ám mégis két megingást követően Pelikánnak kellett bravúrt bemutatnia a lakiteleki ziccereknél. Időben kapcsolt a Hírös és Torbavecz parádés passzát követően Laczkó alakította ki a félidei 2 gólos vezetést.

A második játékrészre feljavult a vendégek játéka és egy tetszetős akció végén Subicz meg is szerezte a szépítést jelentő találatot, de igazi örömre az adott volna okot, ha 5 perccel később ziccerben nem hibázza el a kaput és egalizál. Ez nem így történt és ez elég volt ahhoz, hogy a hazaiak visszataláljanak első félidei játékukhoz, melynek gólokban is megmutatkozott az eredménye. Előbb Borsos érkezett jó ütemben egy beadásra és bólintott a kapu jobb felső sarkába, majd Sallai maradt üresen a kapuval szemben és higgadt befejezésével zárta le a mérkőzést. A találkozó további részében sorra alakította ki a helyzeteket a hírös városi csapat, ám gól már nem született. Az SC Hírös-Ép magabiztos, tetszetős játékkal tartotta otthon a 3 pontot és lépet egy helyet előre a tabellán.

A következő találkozó szombaton 17:00 órakor lesz a Pálmonostora SE otthonában, ahol ugyancsak egy 6 pontos találkozó várható, mivel az 5. helyezett vendéglátók jelenleg 1 ponttal előzik meg a 6. SC Hírös-Ép csapatát.

SC Hírös-Ép – Lakiteleki TE 4-1 (2-0)

SC Hírös-Ép: Pelikán, Lóczi, Kovrig (Sallai 63.), Dócs, Torbavecz, Stein, Laczkó, Borsos (Puskás 86.), Tóth, Botos (Horváth 60.), Molnár
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Lakiteleki TE: Balla, Kovács J., Kovács M., Sáfár, Hencz (Tombácz 72.), Steklács (Hojsza 49.), Subicz, Kovács L., Kovács M., Rózsa, Tamásy

Vezetőedző: Magyar Attila

gsz: Stein (18.), Laczkó (33.), Borsos (68.), Sallai (77.) illetve Subicz (51.)
sárga lap: Botos (25.), Torbavecz (73.)

Hajrá Hírös-Ép!

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…