Felnőtt futball

Magabiztos győzelem az első fordulóban

kitl,megyei SC Hírös-Ép

Biztató képett mutatott megfiatalodott csapatunk a 2020/2021-es bajnoki nyitányon, melyen 3 gólos győzelemmel hagyta el a kunszállási pályát. Bízunk benne, hogy a jó rajt lendeületet ad az őszi szezonra!
 

Kitl Zoltán csapatunk játékos-edzője összegezte a találkozót

,,Küzdelmes és élvezetes mérkőzést hozott az első forduló egyesületünk számára.
 
A Kunszállás egy nagyon kellemetlen és erős ellenfél hazai pályán, itt minden csapat megszenved és igen nehéz elhozni akár egy pontot is. Külön örüm számomra, hogy idegenben sikerült három gólt is szereznünk, illetve kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Mondhatni a saját fegyverükkel győztük le őket, hiszen egy szabadrúgás, egy büntető és egy kontra támadás révén voltunk eredményesek.
 
Pontosan úgy alakult a mérkőzés, ahogyan azt előzetesen elterveztük. Rengeteg párharc, ütközés és felívelt labda volt jellemző a mezőnyben, de sikerült higgadtabbnak és koncentráltabbnak maradnunk. A csapat minden tagja motivált volt és maximálisan betartották a taktikai utasításokat, aminek meg is lett az eredménye. Az újonnan bemutatkozók jól debütáltak és egy szervezett csapatot láthattunk vasárnap a pályán. Külön ki szeretném emelni Laczkó Dávid mezőnymunkáját, aki nagyban hozzájárult a sikerhez, de sajnos a második félidő elején egy balszerencsés ütközés során, a földön maradt. Ezúton is mihamarabbi felépülést kívánunk neki!
 
A következő ellenfél a Vasutas csapata lesz, akik ellen a támadás vezetések és a kapu előtti higgadt megoldások nagyban befolyásolják majd a játék alakulását."
 
Kunszállás SE - SC Hírös-ÉP Egyesület 0-3
 
Összeállítás: Hajnal Donát - Dr. Kövecs Máté, Forgó János, Botos Krisztián, Horváth Tamás (Kiss Benedek 83’) - Sudár Csaba, Laczkó Dávid (Tóth Csaba 58’), Nemesvári Dániel, Háry Péter (Faragó Sámuel 46’) - Lantos Henrik (Dócs Dániel 72’), Ronkó Zsolt (Rékasy Zoltán 58’)
Játékos-edző: Kitl Zoltán
Gólszerzők: Lantos (21'), Ronkó (24'), Sudár (89')
 

Következő mérkőzés

Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoport 2. forduló
2020. augusztus 30. 17:00 óra
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Vasutas SK
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…