Felnőtt futball

Maczelka mesterhármasával nyert az SC Hírös-Ép

kovrig,megyei

Őrizzük a tavaszi veretlenségünket.

Beigazolódtak a mérkőzéssel kapcsolatos előzetes elvárások, hiszen egy nehéz talajon, egy kellemetlen stílusú ellenfél várt Kovrig legénységére. Ahogy azt Kovrig Ákos a mérkőzés után kiemelte, játékosai csapatként jól funkcionáltak és néhány kiemelkedő egyéni teljesítménnyel fűszerezve szerezte meg a győzelmet. Kiemelendő Maczelka alakítása, aki hasznos mezőnymunkája mellett három góljával eldöntötte a találkozót. Bár az első félidő közepén szereztük meg a vezetést, csak a hajrában sikerült eldönteni végleg a három pont sorsát. Az újabb győzelemmel továbbra is a tabella második helyén állunk. Következő fordulóban a Nyárlőrinc együttesét érkezik a Műkertvárosba, ahol a jó sorozat folytatásaként egyértelműen a győzelem a cél.

Izsáki Sárfehér SE – SC Hírös-Ép 0-3 (0-1)
Izsáki Sárfehér SE: Szalkai – Petrányi, Mihály, Kárász, Tóth (Vig 63.), Dunai, Prikidánovics, Utasi, Baráté (Kovács 87.), Suba (Horváth 80.), Szántói (Herczeg 81.)
Vezetőedző: Ungor Pál
SC Hírös-Ép: Borbély – Lóczi (Haroon 87.), Forgó, Kovrig, Maczelka, Lantos (Szécsényi 60.), Ronkó, Varga (Kövecs 80.), Tóth (Laczkó 58.), Botos, Horváth
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: -, illetve Maczelka (27., 77., 89.)
sárga lap: Mihály (64.), Tóth (54.), illetve Varga (71.)
piros lap: Kárász (90.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak