Felnőtt futball

Az Ápoló Klubban tartottunk záró vacsorát

megye2,évzáró,kertész,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az őszi szezon lezárásaként, megünneplésért az Ápoló Klubban jött össze a Megye II-es csapatunk. Mint mindig, Egyesületünk Elnöke, Kertész Zoltán értékelte a csapat teljesítményét. Elégedetten emelt ki több statisztikát, amiben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a fiúk.Büszkén beszélt az Egyesület jövőjéről, célként meghatározva a tavaszi jó szereplést, bajnoki címet és a jövő évi Megye I-es indulást. Természetesen kiemelve, még semmi sem lefutott, így tavasszal is nagyon fontos a kiegyensúlyozott teljesítmény és a csapategység.
Ezt megerősítve, Egyesületünk Szakmai Vezetője, Kitl Zoltán is megfogalmazta a tavaszi célokat és nyomatékosította, a bajnokság még nem dőlt el. Ezután az ősz legjobbjait jutalmazták, három díj került kiosztásra.
Az év játékosa Kiss Benedek lett, aki egész ősszel megbízhatóan játszott, jól irányította a védelmet magabiztosságat adva ezzel az egész csapatnak.
Az év felfedezettje Horváth Zalán lett, aki a tavalyi szezonhoz képest rengeteged fejlődött, és lépett elő a középpálya kirobbanthatatlan tagjává.
Az év igazolása pedig Gréczi Gábor lett, aki 15 góljával ősszel nem csak a csapat, hanem a bajnokság legeredményesebb játékosa lett. Tavasszal is hasonló gólmennyiségben bízunk!
A legfontosabb az egész csapat kiválóan teljesített, mindenki hozzájárult az őszi elsőséghez.
Ezután a szórakozásé lett a főszerep, meccsnézés, pizza és néhány pohár ital, amivel lezárta a csapat az őszt!

Gratulálunk!!! Csak a HÍRÖS-ÉP!!!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…