Felnőtt futball

Évértékelés, különdíjak, vacsora

megyei,évzáró, SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap a Megye III-as csapat 8-1-es sikere után a Jász Sörözőben találkoztak a megye II-es csapat tagjai, hogy méltóképpen lezárják az évet.

Kertész Zoltán Elnök Úr látta vendégül a csapatot, ahol ételben és italban sem volt hiány, amit ezúton is köszönünk Neki és a Jász Söröző dolgozóinak!

Először az Elnök Úr köszöntötte a csapatot és tekintett vissza az elmúlt évre. A 6. hely ellenére meg volt elégedve a szerepléssel, különösen a hozzáállással és a csapategységgel, amit mindenképpen szeretne tovább építeni jövőre. Erre a csapatra alapozva, pár helyen megerősítve a keretet bízik benne, hogy a következő évben ismét a bajnoki címért lehetünk versenyben.

Ezután az edző, Kitl Zoltán évértékelő beszéde következett, ahol a statisztikákkal is alátámasztva hívta fel a figyelmet a még fejlesztendő területekre, illetve külön kiemelte a pozitív dolgokat is. Hangsúlyozta, bízik benne, hogy együtt tud maradni a csapat magja és augusztus 1-én találkoznak a felkészülés kezdetén.


A beszédeket követően közösen osztották ki az év legjobbjainak járó elismeréseket.

Az ÉV IGAZOLÁSA: SZÁSZ ATTILA

AZ ÉV JÁTÉKOSA: KISS BENEDEK

A BAJNOKSÁG GÓLKIRÁLYA: PARÁZS BENEDEK

A bajnokságot 20 góllal záró Parázs Benedek, az új csapatkapitány is felszólalt, melyben külön megköszönte társainak, edzőjének és az Egyesület Elnökének, hogy hozzásegítették a címhez és a csapatnak ajánlotta különdíját.

A "hivatalos" program ezzel lezárult, majd kezdetét vehette a jóízű vacsora és a szórakozás.

Köszönjük mindenkinek az elmúlt évet! Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…