Felnőtt futball

Kötelező a három pont

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

Úgy tűnik, hogy minden rendben az SC Hírös-Ép táján. A csapat nagyon jól kezdte a tavaszt, ezüstérmes helyet foglal el a tabellán. Egyelőre veretlen ebben a naptári évben a gárda és mindössze a városi rivális KLC elleni döntetlen rontja el a makulátlan idei mérleget.
A következő ellenfél a jelenleg 8. helyen álló Nyárlőrinc együttese lesz hazai pályán. A mérkőzésen talán túlzás nélkül állítható, hogy újfent csak a győzelem lehet a reális cél. Egyrészt Kovrigék veretlenek még a Műkertvárosban, a vendégek eddig mindössze 7 pontot szereztek idegenben, ráadásul még az egymás elleni ütközetet is Csordásék nyerték ősszel Nyárlőrincen. Azért lenne különösen fontos a siker, mivel a követő három hétben rangadók sora következik, melyek a végső helyezésekről is döntenek, és ezek előtt a lehető legjobb pozícióból, jó előjelekkel várhatnánk azokat a csatákat.
 
Az SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC bajnoki találkozó április 14-én, vasárnap 16:30 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban, melyre várunk minden kedves szurkolót.
 
Hajrá SC Hírös-Ép!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…