Felnőtt futball

Kiütéses siker a Műkertben

megyei,kovrig

Több mint féltucat gólt szereztünk.

A Kiskunfélegyháza elleni fiaskó után fogadkoztak a srácok, hogy javítanak, és be is váltották ígéretüket. Jó felfogásban, támadó szellemben léptek pályára Kovrig Ákos játékosai, és a látványos játékban méltó partnerei voltak a Kiskunmajsa játékosai is, akik nyílt sisakkal harcoltak. Rengeteg helyzet és gólszerzési lehetőség adódott a csapatok előtt, és kilenc találat is született a mérkőzésen.

Az első játékrész közepén hét perc alatt esett három, majd a második félidőben még ötször vettük be a vendégkaput, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy még több gólt is szerezhettünk volna. Mindössze a két majsai találat árnyalja a képet, azonban nincs okunk panaszra, hiszen továbbra is őrzi második pozícióját ezzel a győzelemmel a tabellán az SC Hírös-Ép. Kovrig Ákos elmondta a mérkőzést követően, hogy büszke a fiúkra, és ugyanezt a hozzáállást várja a hátralévő három fordulóban, amelyek során kilenc pont és ezzel együtt az ezüstérem megszerzése a cél.

SC Hírös-Ép – Kiskunmajsa FC 7-2 (2-1)
SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Torbavecz, Maczelka (Lóczi 68.), Lantos (Sallai 79.), Csordás, Kövecs (Horváth 46.), Tóth (Ronkó 56,), Király, Botos
Kiskunmajsa FC: Kovács, Szikora (Nyerges 86.), Murányi, Szőke, Gera, Szikora, Csontos, Gera, Kis-Szabó, Zádori, Csoma (Gilicze 70.)
gsz: Király (19., 90.), Maczelka (23.), Kovrig (33.), Csordás (48.), Ronkó (69., 74.), illetve Gera (26.), Kis-Szabó (73.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…