Felnőtt futball

Kiütéses győzelem az utolsó hazain

megyei,kovrig

Kilencig meg sem álltak Maczelkáék.

A hazai szezonzárón méltó volt a körítés a tavaszi, és egyben a szezonban nyújtott teljesítményhez, és a játékosok sem akartak lemaradni. Bár azt már a kezdőrúgás előtt lehetett tudni, hogy az aktuális ellenfél, a Hetényegyháza együttese mindössze 11 hadra fogható emberrel érkezett a Műkertvárosba, de a fiaink azzal adták meg a kellő tiszteletet, hogy maximális erőbedobással játssza végig a találkozót. Ennek folyományaként tizenegy játékpercet követően már három egységgel vezettünk, és a szünetig szereztünk fél tucat gólt. Végül egy híján tíz alkalommal rezdült a vendégek hálója, és mindössze egyetlen kérdés maradt az utolsó fordulóra: a második vagy harmadik helyen fejezzük-e be a bajnokságot. Előnyös a pozíciónk, hiszen három pont az előnyünk az üldöző Lakitelek előtt, akikkel éppen összecsapunk az utolsó fordulóban. Az őszi hazai mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult, így egy pontot kell szereznünk idegenben ahhoz, hogy ezüstéremmel zárjuk a pontvadászatot.

SC Hírös-Ép – Hetényegyházi SC 9-0 (6-0)
SC Hírös-Ép: Borbély (Simon 49.) – Forgó, Kovrig (Horváth V. 46.), Maczelka, Szécsényi (Sallai 57.), Lantos, Varga, Kövecs, Király (Borbély M. 76.), Botos, Horváth T. (Haroon 72.)
Hetényegyházi SC: Kovács – Szabó, Kis, Tóth, Polyák, Berta, Szabó, Nagy, Szabó I., Bodor, Virág
gsz: Forgó (4.), Maczelka (10., 63.), Lantos (11., 57), Kövecs (17.), Kovrig (29.), Szécsényi 35.), Sallai (67.), illetve -

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak