Felnőtt futball

Szakmai Vezetőnk az Egyesület irányítására szeretne fókuszálni

kitl,megye,felnőtt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán 3 évig irányította felnőtt csapatunkat, amellett, hogy az Egyesület szakmai koordinálását is elvégezte. A megye I-es indulással járó többlet feladatok miatt az Egyesület vezetése űgy döntött, az a legjobb megoldás, ha új edzőt keres a felnőtt csapat élére, melyet meg is talált Nagy Krisztián személyében.
Kitl Zoltán regnálása alatt sikerült feljutnunk az első osztályba, ezzel már biztosan beírta magát az Egyesület történelem könyvébe. Természetesen a háttérből továbbra is segíti a munkát, illetve játékosként is számíthat rá a csapat, ha a szükség úgy hozza.

,,Eltelt 3 év a felnőtt csapat élén, egyrészről eljött a váltás ideje, a csapatnak szüksége van új impulzusra és egy olyan személyt szerettünk volna, aki csak a felnőtt focira tud/kell, hogy koncentráljon.
Az én feladatköröm sokkal összetetteb, soha nem volt ilyen nagy terjedelmű az Egyesületünk. 9 csapatot kell koordinálnom, mellette ugyanennyi intézményt. Az új edzők segítése és beépítése a klub filozófiájába segítséget igényel. Előre tekintő vagyok és bizakodó, hogy sikerül megvetni a lábunkat a megyei első osztályban és tovább tudunk bővülni jövőre még két korosztállyal." - Kitl Zoltán.

Köszönjük Zoli a csodás pillanatokat a felnőtt csapat élén! Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…