Felnőtt futball

Nagy hajrában diadalmaskodott együttesünk

kitl,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap haza környezetben fogadtuk a Kerekegyházi SE II. csapatát. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, egy hazai védelmi hibát követően gyorsan megszerezték a vezetést, amit nem sokkal később meg is dupláztak. A mienk nem estek össze és Ronkó Zsolt pazar gólja révén szinte azonnal érkezett a válasz, így a 15. percben már 1-2 volt az állás. Ezután szépen lassan, egyre inkább átvette a kezdeményezést csapatunk, de sokáig csak kapufákig és ziccerekig jutottunk, miközben a vendég ellentámadásokban is benne volt a veszély. A jeget a 88. percben sikerült áttörnünk, a múlthetihez hasonlóan Kitl Zoltán csereként beszállva szerzett egy gyönyörű és annál fontosabb találatot, egazlizálva az eredményt. Két perccel később Nemesvári remek kiugratását követően Sudár lépett ki ziccerben, aki nem hibázott és ballal higgadtan rúgta el a kapus mellett a labdát. Ezután már nem maradt idő másra, mint a hármas sípszóra, így csapatunk nagy küzdeni tudásának köszönhetően sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Kitl Zoltán így értékelte a találkozót 

,,A várakozásainkak megfelelően egy nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Nem kezdtünk jól, kényelmesek és dekoncentráltak voltunk. Sajnos az idei bajnokságban már harmadszor rúgunk öngólt, pedig mindösssze ötöt kaptunk. A második félidő már jobban tetszett, tudtunk dominálni, helyzeteket alakítottunk ki és sikerült is megfordítanunk a mérkőzést. Örülök, hogy végre nem mi kaptunk gólt a mérkőzés végén, ezért sokat is tettünk és ma bebizonyította a csapat, hogy mentálisan erős. Nehéz mérkőzések várnak ránk, ennek megfelelően készülünk tovább. Szeretnék gratulálni a csapatomnak és további sok sikert kívánok ellenfelünknek!" 
 
SC HÍRÖS-ÉP - KEREKEGYHÁZI SE II. 3 - 2 
 
SC Hírös-Ép: Borbély – Kiss (23.), Laczkó, Sudár, Lantos (65.), Nemesvári (91.), Ronkó (57.), Kövecs, Forgó, Kecskés (75.), Horváth
cserék: Hajnal, Sallai (65.), Kitl (57.), Rékasy (75.), Tóth (23.), Takács (91.)
gólok: Ronkó (15.), Kitl (88.), Sudár (90.)
 

Következő mérkőzés

Bács-Kiskun megyei II. osztály Észak, 8. forduló
2020.10.10. szombat 15:00 óra, Kiskunmajsa, Horváth István Sporttelep
KISKUNMAJSAI FC - SC HÍRÖS-ÉP
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…