Felnőtt futball

Kettőből kettő!

kovrig,marozsi,megyei

Sima győzelem az első idegenbeli meccsen

Az újonc SC Hírös-Ép csapatának a nyitófordulóban aratott hazai diadal után Helvécián volt jelenése szombaton. A vendéglátók finoman szólva sem kezdték jól a bajnokságot, hiszen egy héttel korábban Kiskunmajsán szenvedtek megalázó, 11-0 arányú vereséget. Ezek fényében a látogatók célja a három pont megszerzése volt a cserejátékos nélkül kiálló Helvéciai SE ellen. Kovrig Ákos együttesében is voltak hiányzók, hiszen a kiskunfélegyháziak ellen mesterien játszó Visinka, valamint Horváth sem utazott el, ennek ellenére meggyőzően kezdtek Gyenesék. Szinte a kezdőrúgás után meg is szerezte a vezetést Lantos (0-1), majd húsz perccel később Laczkó megduplázta az előnyt (0-2), és nyugodtan futballozhattak a kecskemétiek. A mérkőzés színvonala nem verdeste az eget, ráadásul még a szünet előtt szépítettek a hazaiak (1-2).

A második játékrészben sem rágták le a körmüket a nézők izgalmukban. Az 55. percben Dunai helyére csereként beálló Sallai tíz perccel később betalált (1-3), és gyakorlatilag eldöntötte a meccset. Lantos még a mérkőzés hajrájában szerzett egy gólt az erejükkel teljesen elkészülő szomszédvárosiak ellen, beállítva a végeredményt. A biztos győzelem ellenére a hírös városi együttestől a következő fordulókban jobb teljesítményre lesz majd szükség.

Helvéciai SE - SC Hírös-Ép 1-4 (1-2)
Helvéciai SE: Szabó - Borsi, Bangó, Váczi, Mankovics, Geiszt, Ronkó, Szabó L., Balasi, Kovács, Liptai
Vezetőedző: Mata József
SC Hírös-Ép: Gyenes - Lóczi, Dunai (Sallai 55.), Dócs, Torbavecz, Homola, Laczkó (Kürtösi 61.), Lantos, Puskás (Ivaskó 81.), Gyebnár, Márki (Botos 76.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Lantos (2., 84.), Laczkó )20.), Sallai (66.)
sárga lap: -, illetve Lóczi (90.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…