Felnőtt futball

A Ladánybene csapatát láttuk vendégül

kitl,hirosep,felnőtt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Sajnos, a vírushelyzet miatt, a múlt héten lemondta megye I-es ellenfelünk a mérkőzést, így az ifinek szerveztünk két edzőmeccset a múlt héten, ahová leadtuk a felnőtt játékosokat, hogy meglegyen a meccsterhelés.

Most szombaton azonban már a Ladánybenét tudtuk fogadni a Műkertvárosi Sportkomplexumban. Az ellenfelünk magasan vezeti a megye III. északi csoportját.
Egy masszív, szervezett és kifejezetten stabil ellenfél ellen sikerült egy jó iramú mérkőzést játszanunk. Teljes mértékben elérte a foglalkozás a célját, hiszen 90 percen keresztül nyílt volt a játék képe és az iramra sem lehetett panasz.

A második félidőben már egyre több helyzetet dolgoztunk ki és a labdabirtoklás is folyamatos volt, de az erőnléten még szeretnék javítani.
A bajnokság kezdéséig még az Akasztó és a Lakitelek vendégei leszünk, utána március 5-én a Csólyospálos gárdáját látjuk vendégül hazai pályán 14:30-tól."

SC HÍRÖS-ÉP - Ladánybenei LC 3-1 (1-1)

Csapat tagjai: Farkas Gaszton,- Dr. Kövecs Máté, Kiss Benedek, Horváth Tamás,- Horváth Zalán, Parázs Benedek, Takács Dávid, Utasi Ferenc, Kecskés Milán, Háry Péter, Rákóczi János
Gól: Utasi 2, Kecskés

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…