Felnőtt futball

Szombaton kezdi Felnőtt csapatunk a tavaszi szezont!

kovrig,kemenes,megyei SC Hírös-Ép

Megyei II. osztályú felnőtt együttesünk február 24-én szombaton 14:00 órakkor a KHTK II. ellen kezdi a tavaszi szezont. Kovrig Ákos vezetőedzőt kérdeztük a bajnoki rajt előtt.

Hogyan sikerült a téli felkészülés az SC Hírös-Ép számára?

Januárban kezdtük a felkészülést, nagyon jó volt az edzéslátogatottság. Februárban sajnos ez már nem így alakult, minket sem került el az influenzajárvány. Kis létszámmal voltunk jelen az edzéseken, de bízom benne, hogy az első bajnoki mérkőzésre egy 14-15 fős keret össze tud jönni. Az biztos, hogy nem egy ideális felkészülés van mögöttünk.

Ki ellen kezdi az SC Hírös-Ép a Megyei II. osztályú tavaszi szezont?

Holnap, szombaton kezdjük a szezont a KHTK II. ellen. A versenykiírás szerint idegenbeli mérkőzés, ám az időjárás miatt nem tudják Kiskunfélegyházán megrendezni a találkozót. Ezért a Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján lesz 14:00 órai kezdettel. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz egészséges, milyen összetételben tudunk pályára lépni. Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, a Kiskunfélegyháza a 3. mi a 7. helyről vágunk neki a tavaszi idénynek, de biztos vagyok benne, hogy méltó ellenfele leszünk a KHTK II-nek.

Voltak-e változások a keretben, új igazolások, távozók?

Igen, a tervezettnél talán nagyobb is volt a mozgás. 6 új játékos csatlakozott hozzánk és még egy 7. versenyengedélyére várunk. Bízunk benne, hogy Ő is hamarosan csatlakozhat csapatunkhoz. Egy kivételével mindnyájan 20 év körüli fiatalemberek, ez is volt a cél, fiatalítani, gyorsítani akartunk a kereten. Biztos vagyok benne, hogy érkezésükkel erősödött az együttes. Mellettük 6 távozónk is volt, akiknek ezúttal is köszönöm a hozzáállásukat, az itt töltött idő alatt méltón képviselték egyesületünket. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Mik a célkitűzések az új idényre?

A tavasz folyamán bízom benne, hogy azon az úton tudjuk folytatni, amin ősszel abbahagyta a Hírös-Ép felnőtt csapata. Ez a februári hónap most nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de az elkövetkező mérkőzések hozzá fognak tenni a játékosok fizikai felkészüléséhez. Bízunk benne, hogy a szezon során elkerülnek minket a sérülések, betegségek és mindig a legerősebb összetételben tudunk kiállni a bajnoki mérkőzéseken. Első másodosztályú szezonunkat a tabella első felében szeretnénk zárni, ezért dolgozunk majd a tavasz folyamán. Valamint reméljük, hogy az elmúlt évhez hasonlóan 2018-ban is szép számmal látogatnak majd ki a szurkolók az SC Hírös-Ép Megyei II. osztályú mérkőzéseire. Akiket szeretettel várunk már most szombaton 14:00 órától a Műkertvárosi Sportcentrumba, a KHTK II. elleni találkozóra.

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…