Felnőtt futball

Indul a tavasz a Megyei II. osztályban is

kovrig,megyei

Kovrig Ákos, az SC Hírös-Ép felnőtt csapatának edzőjét kérdeztük az idénykezdetről.

„Hétvégén elindul a tavaszi bajnoki mérkőzések sorozata, első összecsapásunkon a Pálmonostora együttesét fogadjuk. Nagyon várjuk már a találkozót, hiszen az őszi fordulóban sajnos egy kiállítás miatt kikaptunk 2-1-re. Ezt az eredményt szeretnék most kijavítani, csak a három pont az elfogadható. Véleményem szerint minőségében fel fogunk tudni úgy állni, hogy méltó ellenfelei legyünk a vendég gárdának. Igaz a téli felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, de az elmúlt két hétben már nagy létszámban tudtuk a munkát végezni. Nagyon bizakodó vagyok, hogy az első meccsen győzelemmel tudjuk nyitni a tavaszt, hiszen ez a kezdő lendület kelleni fog ahhoz, hogy az utána következő 2-3 találkozón is a mi zsebünkben landoljanak a pontok.

Csak egy távozónk volt, Molnár Edvárd személyében, akinek ezúton is sok sikert kívánunk. Érkezők között köszönthetjük Szécsényi Attilát, Forgó Jánost és Maczelka Gábort, úgy érzem mind a három játékos meghatározója lesz az együttesünknek a tavasz folyamán. Nagy segítség lesz Csordás Csaba, aki előreláthatóan több mérkőzésen is részt tud venni.”

Várunk minden kedves érdeklődőt, aki vasárnap délután igazi futballt szeretne látni a Műkertvárosi Sportcentrumban, március 10-én 14 óra 30 perckor.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…