Felnőtt futball

Kunszálláson kezdjük a szezont

megyei,kitl SC Hírös-Ép

A  félbeszakadt 2019/2020-as Megyei II. osztályú bajnokság lezárásakor 8 pont előnnyel vezette csapatunk a tabellát és szinte már kézzelfogható volt az SC HÍRÖS-ÉP történetének 1. Megyei II. osztályú bajnoki címe, ám a világjárvány közbeszólt.

Az új idényre jelentősen megfiatalodott csapatunk új célokkal vág neki a Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoportjának küzdelmeihez. Az első fordulóban a Kunszállás vendégeként lépnek pályára Lantosék. Az eddigi találkozások (2 győzelem, 1 döntetlen) alapaján akár mondhatnánk, hogy Kitl Zoltán csapata a mérkőzés esélyese, azonban hazai pályán mindig veszélyesek a vendéglátók. Egy sok gólos mérkőzés várható az ünnepi hosszú hétvége lezárásaként a kunszállási sporttelepen.
 
Kitl Zoltán játékos-edzőt kérdeztük a nyitány előtt.
 
,,A hétvégi bajnokival kapcsolatban, természetesen a győzelemért utazunk Kunszállásra, de a döntetlennel sem lennék elégedetlen. A héten a kispályás, szűk területen való támadásvezetést és védekezést gyakoroltuk, hiszen tudjuk mi vár ránk Kunszálláson. Felkészültünk a pontrúgásokból is, bízom a csapatban és optimistánk várom a hétvégi szezon kezdést.
 
A csapat merőben átalakult a tavalyi évhez képest, lefiatalítottuk a gárdát, de a csapat magja megmaradt. Az idősebb játékosoktól sokat várok, nagy szerep jut nekik abban, hogy, hogyan is tudjuk beépíteni az ifistákat a csapatba. A fiatalabb játékosoktól, pedig türelmet szeretnék kérni, illetve, ha megkapják a lehetőséget éljenek is vele. A tavalyi létszámhiányos problémákat sikerült megoldani. Adott egy jó hangulatú társaság, rengeteg variációs lehetőséggel. A bő keretnek természetesen vannak előnyei és hátrányai is, de én mindenképpen szeretnék ragaszkodni a rotáláshoz, így az egész csapatot meccsben/bajnokságban tudom tartani egész évben. A felkészülés véleményem szerint jól sikerült, az edzőmeccseken nem az eredmény volt a fontos, hanem, hogy mindenki megkapja a lehetőséget és lássam azt, hogy ki milyen poszton, posztokon lesz majd bevethető. Nagy szerepet kap a formaidőzítés is, hiszen egy jó nyitány sokáig elrepítheti a csapatot.
Magabiztosan és felkészülten várjuk a vasárnapot, és bízunk a sikeres rajtban."
 
Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoport 1. forduló
2020. augusztus 23. vasárnap 17:00 óra
Kunszállás, Sporttelep
Kunszállás SE - SC HÍRÖS-ÉP Egyesület
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…