Felnőtt futball

Ezzel a vereséggel kiszálltunk a bajnoki címért folyó harcból

hirosep,felnőtt,megyei,kitl SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nagy téttel bíró mérkőzésre készült felnőtt csapatunk, hisz egy esetleges győzelemmel, az utolsó félegyháza elleni összecsapáson dőlt volna el a bajnoki cím sorsa, ehhez azonban a szintén nagyon jó erőkből álló Solt csapatán vezetett volna az út. Bár kétgólos hátrányból ismét felálltunk, ezúttal a végjátékból nem mi jöttünk ki jól. Ellenfelünk 2-3-as végeredménnyel vitte el a három pontot és ezzel együtt a bajnoki álmainkat is Kecskemétről.
 

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Álmosan kezdtük a mérkőzést, de szerencsére a szépítő gólt még a fordulás előtt meg tudtuk szerezni. Nagyon agresszív volt az ellenfél és nekünk ez a játék nem feküdt. Sikerült vissza jönnünk a mérkőzésbe, de mivel nekünk csak a győzelem volt elfogadható, ezért kinyíltunk és kapkodóvá vált a játékunk, nem sikerült megszerezni a három pontot. Szerintem megtettünk mindent, ez ennyire volt elég. Egy hajtós és agresszív mérkőzést játszottunk és még mindig harcban vagyunk a dobogó megszerzéséért. Ami pozitívum, hogy az utolsó fordulótól függetlenül sikerült az első négyben végeznünk és a minimális céljainkat el is értük ezzel. Csalódottak vagyunk a hazai vereség miatt, de a szezont tekintve büszkék lehetünk arra, amit elértünk."
 

Megyei II. Észak, 25. forduló
2021.05.22. - 17:00 óra
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - SOLTI FC 2-3


A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Kertész Milán, Forgó János, Dani Tamás, Dr. Kövecs Máté, Háry Péter, Parázs Bendek, Laczkó Dávid, Tábi Attila (Kitl Zoltán), Sudár Csaba, Lantos Henrik (Szabó Tamás)

Csere: Pusztai Gábor, Sallai Zoltán, Szabó Tamás, Kitl Zoltán, Kiss Benedek

Gól: Sudár, Kitl

 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…