Felnőtt futball

Városföldön máris győzni tudott megye II.-es csapatunk

megyei,hirosep,varosfold SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Egy esetleges városföldi győzelem esetén, a hazai csapat beérhetett volna minket pontszámban a tabellán, így különösen fontos volt, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza, ez sikerült is!

BÁCS MEGYEI II. ÉSZAK 13. forduló
2022.03.12 - 14:30
Városföld, Városföldi Sporttelep

VÁROSFÖLDI SE - SC HÍRÖS-ÉP 1-3 (0-1)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton – Hideg István, Dr. Kövecs Máté (csk), Dani Tamás, Horváth Tamás - Parázs Benedek, Nagy Szabolcs, Kitl Zoltán (Rákóczi 67’), Bálind Ferenc (Utasi 71’), Horváth Zalán - Pánczél István
Csere: Utasi Ferenc, Rákóczi János
Gól: Pánczél,, Horváth Z., Parázs
Kiállítva: Horváth Zalán (33’)
 

Kitl Zoltán játékos-edző

,, A múlt heti vereségből kifolyólag változtattam a felálláson és a taktikán is. Megbeszéltük a fejlesztendő területeket, egy teljesen más szellemiségű és felfogású csapat lépett pályára ezen a napon. Egységesek, motiváltak és precízek voltunk. Egy órán keresztül emberhátrányban futballoztunk, ennek ellenére a helyzeteinket nagyon jól használtuk ki és a kontra támadaásaink is rendre sikeresek voltak. Elől jól megtartottuk a labdákat, a középpálya jól szűrt, a védelem stabil volt és a cseréink is lendítettek a játékon. Ma egy tökéletes forgatókönyv valósult meg, ami múlt héten kifelé pattant, az a ma befelé, ilyen a foci. A következő ellenfél a Félegyháza csapata lesz, ahol ismét szükség lesz erre a szervezett és céltudatos játékra. hűHazai pályán már sikerült őket legyőznünk, hinnünk kell magunkban, hogy ismét tudunk meglepetést okozni. Bizakodó vagyok és a játékosoknak is nagy lendületet adott ez a nehéz, idegenbeli mérkőzés."
 

Hajrá HRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…