Felnőtt futball

Hibátlan hétvége

megyei,kurucsai

Vasárnap játszotta le a 24. fordulóban esedékes bajnokiját az SC Hírös-Ép együttese. Az ellenfél a tabella sereghajtója volt, ami viszont nehézsége volt a találkozónak, hogy alig 22 órával a kezdő sípszót megelőzően fejezték be a Fülöpszállás elleni idegenbeli összecsapásukat. Szűk félóra tiszta játékidő alatt sikerült hét gólt szerezve győzelemmel abszolválni a meccset. Ezzel a győzelemmel egy pont előnnyel vezeti a hírös városi együttes a tabellát az egy mérkőzéssel többet játszó Solti FC gárdája előtt.

Kurucsai Milán: Az eleje nehezen indult, egyrészt a viharos időjárási körülmények miatt, másrészt a pálya talaja is hagyott némi kívánnivalót maga után. Ezeken felül a szombati meccs hatásait érezték a srácok a lábakban, nehezen melegedtünk bele. Több mint fél órát követően sikerült csak betalálnunk, de első gólt után könnyedebbé vált a játékunk. A második játékrészben az erős szél miatt továbbra sem lehetett látványos játékot produkálni, de a fölényünk az egyértelmű volt, az volt a célom, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudjak adni. Az utolsó 20-25 perc gyengébben sikerült, ennek ellenére jól zártuk a hétvégét, amiért jöttünk elértünk.

Dunaegyháza DSE – SC Hírös-Ép 1-7 (0-3)

Dunaegyháza DSE: Hadnagy – Major, László (Lőcsei 67.), Krizsán, Martinkovics, Lekrinszki (Pulai 82.), Horváth, Sebestyén, Korsós, Vászon, Szilágyi
SC Hírös-Ép: Király – Kurucsai, Dócs (Hajda 54.), Dunai (Csorba 46.), Kothencz, Balla (Keresztes 77.), Mojzes, Marton, Horváth (Dos Reis Teixeira Norbert C. 54.), Kürtösi (Kertész 60.), Gudmon (Szabó 69.)
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Lekrinszki (60.), illetve Mojzes (35., 38.), Kurucsai (42., 49., 61.), Horváth (52.), Balla (53.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak